promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar zenekar koncertjén járt a Red Hot Chili Peppers
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A 2008-ban alakult The Qualitons amúgy is elég jó kis zenekar. Stílusukat főleg pszichedelikus soul-beat-nek mondják, ezt a világot pedig remekül keverik a modern hangzásvilággal. A csapat pont a Lánchídnál, a Duna-parton koncertezett, amikor már a Budapesten lévő Red Hot Chili Peppers kiszúrta magának a Four Seasons ablakából a zenét. Mindenki azt mondta, hogy a zenekar tök jó arcát látta Magyarországnak, mert senki sem vesztette el a fejét, amikor megjelent az RHCP, az egyik magyar koncertezőt még cigivel is lehúzták. Bár elvileg nem csapattag volt, hanem az egyik menedzser. Az RHCP azért megkért mindenkit, hogy ne szelfizzenek már légyszí! G. Szabó Hunor, a The Qualitons zenekar frontembere is teljesen ledöbbent a dolgon.

qu
„Vége lett a koncertnek, akkor mondták nekünk, hogy ott ül Flea. Aztán azt, hogy Anthony szeretne egy CD-t. Akkor kezdett leesni, hogy mi van, itt van a Red Hot Chili Peppers? Odamentem hozzá, és odaadtam neki az utolsó CD-nket. Ötöt hoztunk eladni, abból négy már elment akkor. Kérdeztem, hogy mit csinál itt, mire elmondta, hogy a Four Seasons szállodában hallották az élő zenét, és lejöttek meghallgatni – mesélte a 444-nek a frontember."
 
Miután egyre többen kezdték el kiszúrni a jelenlétüket, inkább a távozás mezejére léptek, de a koncertet persze végignézték. Aki belenézne a fellépésbe, az ide kattintva megteheti. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás