promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az őszi turné előtt érkezik a Placebo válogatáslemez
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az első lemeze megjelenésének 20. évfordulóját idén ünneplő Placebo válogatásanyaga, valamint új EP-je egyaránt október 7-én kerül a boltokba, a Jesus' Son című friss kislemez pedig már most pénteken elérhető lesz digitális formában is. Az új Placebo számok előtt mindig izgalomban vagyunk, így már alig várjuk, hogy meghallgathassuk. A válogatás CD címe A Place For Us To Dream, és a népszerű csapat eddigi karrierjének legfontosabb dalait fogja tartalmazni. Közöttük lesz a Bruise Pristine, a Come Home, a Teenage Angst, a Nancy Boy, az Every You Every Me, a Pure Morning, a The Bitter End, a Meds, a For What It's Worth vagy a legutóbbi albumon szereplő Too Many Friends is.

A Placebo története 1996-ban indult, amikor a csapat debütáló (cím nélküli) albumával berobbant a brit zenei életbe. Azóta csak Angliában több mint 12 millió albumot adtak el, az egész világon ismertté vált a nevük, és tucatnyi nemzetközi díjat zsebeltek be.

Brian Molko énekes és Stefan Olsdal zenei mindenes formációja többször járt már Magyarországon, ezen belül a Sziget fesztiválon ötször (2001, 2006, 2009, 2012, 2014) lépett fel. Kimondhatjuk, a magyar közönség is teljességgel oda van értük, így nem csoda, hogy mi is érintjük a turné állomásukat. A Placebo tavaly év végén MTV Unplugged címmel akusztikus albummal jelentkezett. Ez a stílus is nagyon közel áll hozzájuk, így érett egy ilyen válogatás is. A 20 Years of Placebo című turné október 13-án indul Dániában, az európai rész december 15-én zárul a londoni Wembley Arénában.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás