promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme a legjobban kereső lemezlovasok
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Forbes ugyebár ebbe beleveszi a dalokból származó jogdíjakat, fellépési díjakat, de még az ajándék tárgyakat is. Szóval, ha veszel egy bólogató fejű David Guetta figurát a kocsidba, akkor az növeli a francia lemezlovas számláját. Tudni kell, hogy a reklámszerződéseket nem vizsgálják, pedig egyeseknél az dobna csak igen sokat a dolgon. A népszerű lemezlovasokat ugyanúgy szeretik szerepeltetni a reklámokban, mint a színészeket vagy rockzenészeket. Calvin Harris még mindig csúcson van a 48.3 millió fontjával. Ne dobálózzunk az aprópénzzel, de ez jócskán 17 milliárd forinton felüli összeg. A DJ Mag listájára se sokan adnak mostanság, de a közönség mégis csak 12. helyre sorolja népszerűségben Harrist, bár a pénzét nézve, ez őt aztán egyáltalán nem aggasztja.

Tiesto beelőzi David Guettát, de a két DJ még így is jócskán le van maradva Harrishez képest. Tiesto bankszámlájának anno jót tett, hogy a populáris irányzatok mellé állt, és még így is jobb hírneve van a szakmában, mint Guettának. A jelenleg világelső helyen álló páros a Dimitri Vegas & Like Mike duó csak tízedik helyen van, és kb. fele annyit keresnek, mint Tiesto.
 
Avicii a 12. helyen kullog, de Tim Bergling bejelentette, hogy 2016-os fellépései után nem vállal több élő show-t. Úgy látszik valami értelmesebbe akar belefogni a pénzével és már megunta, hogy a megannyi DJ szettel keresse a kenyerét. Pedig azért neki sem ment rosszul, és bizony rengeteg reklámban szerepelt már.
 
Lássuk a listát, fontban mérve:

1. Calvin Harris, £48.3m
2. Tiesto, £29.2m
3. David Guetta, £21.5m
4. Zedd, £18.8m
5. Steve Aoki, £18.1m
6. Diplo, £17.7m
7. Skrillex, £15.4m
8. Kaskade, £14.6m
9. Martin Garrix, £12.3m
10. Dimitri Vegas & Like Mike, £11.9m
11. Afrojack, £11.5m
12. Avicii, £11.1m
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás