promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teltház volt Sia napján is a Szigeten
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A bérletek már csaknem másfél hónappal a fesztivál kezdete előtt elfogytak, így onnantól csak napijegyeket árusítottak. Az augusztus 11-i nulladik nap Rihanna koncertjével már július végén teltházas volt, ezt követte újabb két teltházas nap, augusztus 13. szombat a Muse-zal és a Sigur Rósszal, majd a két nappal későbbi, amelyen a fő fellépő Noel Gallagher és Sia volt. A szervezők már a fesztivál kezdete előtt jelezték, hogy újabb rekord látogatószámra, mintegy 450 ezer emberre készülnek az egy hét alatt. Az eddigi csúcs a tavalyi 441 ezres szám. A fesztiválon dolgozókkal együtt naponta mintegy 90 ezer ember fér be a Szigetre. De most lássuk kicsit a koncikat!

Rihanna sokaknak csalódást okozott, de mondták, hogy a legutóbbi három koncertje is hasonló színvonalú volt, így ezért gyakorlatilag nem a Szigetet kell okolni. Az énekesnő ezzel a produkcióval jött, és ezt kellett lenyelni. A Kaiser Chiefs természetesen nem okozott csalódást a nagyszínpadon, teljes mértékben szívből játszottak, amit imádtak. Az ex Oasis-es Noel Gallagherre ki volt már éhezve a közönség, így teljesen mindegy volt mit csinál a színpadon. Viszont tudjuk, hogy bármit is tesz, az általában jó. Az énekes dalszerzőnek sikerült visszahoznia azt a régi Oasis érzést, és ez volt a lényeg. Szóval mindegy, hogy Noel Gallagher Oasis vagy High Flying Birds név alatt énekel a színpadon, a végeredmény pozitív lesz.

noel
Az est fő fellépője Sia sem okozott csalódást. Ő is percre pontosan egy órát volt a színpadon, de neki a showja pont ennyire is volt tervezve. Igazán látványos performanszt hozott, ugyanis itt voltak azok a táncosok is, akik a klipjeiben mostanság szerepelnek. Poénból még a Diamonds is eléneklésre került Rihannától második számként. Sokan nem tudják, de azt a dalt Sia írta Rihannának, úgyhogy az énekesnő csak visszavette egy kicsit. A lényeg, hogy Sia szívből énekelt, és remekül összeállított show-t hozott, de olykor már annyira művészi volt, hogy nem nagyszínpadra való. Már csak azért sem, mivel aki távol állt az nem igazán látott semmit. Gyakorlatilag tényleg egy videóklipet kaptunk a nagyszínpadon. A közönség szerette és szerintünk ez a lényeg. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás