promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nyolcadik évaddal zárul le a Trónok harca
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Idén mutatták be a sorozat hatodik évadát, amelynek minden epizódját átlag 25,1 millió ember követte. A számok az analóg és a digitális sugárzást is számba vették. A hivatalos számok viszont nem tudják visszaadni mennyien is követik világszerte, mivel a széria epizódjai mindig letöltési rekordokat döntenek torrenten. Így az illegális nézők ebből a statisztikából kiesnek. A sorozat készítői jelenleg a hetedik évadon dolgoznak, amely a korábbiaktól eltérően csupán hét részből áll majd, és elvileg a premiere is csúszni fog picikét. A George R. R. Martin regényeiből készült középkori fantáziaeposz 2011-ben debütált. A HBO illetékesei korábban arról beszéltek, hogy tárgyalásokat folytatnak a producerekkel arról, milyen hosszúra nyújthatják a sorozatot.

dragon
A nyolcadik sorozat epizódjainak számáról még nem döntöttek - közölte Casey Bloys, az HBO programigazgatója az amerikai televíziós kritikusok szövetségének nyári konferenciáján. "Annyit fogunk bemutatni, amennyit a producerek eljuttatnak nekünk" - hangoztatta. Arról beszélt, a pakliban benne van az is, hogy a nyolcadik után egy mellékszálon folytatják a történetet.
 
"Mi erre nyitottak vagyunk, és a producerek sem ellenzik, de még nincsenek konkrét tervek" - tette hozzá. Elmondta, a hetedik évad csak a jövő nyáron kerül a képernyőkre, amivel lemaradnak majd 2017-es Emmy-díjakról. Az amerikai televíziós akadémia díjaira idén is a Trónok harca kapta a legtöbb, 23 jelölést.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás