promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Budapestre hozzák az eredeti Macskák musicalt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A legtöbb színház dolgozik a feldolgozott változattal, de valljuk be, ez eredetiben az igazi. A musical rajongók örülhetnek, mert az egyik legnagyobb darabot kaphatják meg hamisítatlan minőségben. T.S Eliot Macskák könyve című művéhez Andrew Lloyd Webber szerezett világhírű zenét, amelyet minden alkalommal és minden adaptációban élőzenekari kísérettel játszanak a színházak szerte a világon. A mostani turnén az eredeti, Trevor Nunn rendezte és Gillian Lynne koreografálta darabot mutatják majd be John Napier jelmezeiben és díszletei között. A budapesti közönség az előadást angol nyelven, magyar feliratozással láthatja. Bizony, ez már a színházban is megoldott dolog.
 
A Macskák 30 évig volt a londoni West End, a New York-i Broadway és sok más város legsikeresebb musical produkciója, előadásait eddig 26 ország, több mint 300 városban, mintegy 50 millió ember látta.

A mostani produkcióban meglepetés is lesz, Andrew Lloyd Webber ugyanis két új dalt szerzett a világkörüli turnéra, szóval egy kis extrát is kapnak a nézők. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás