promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit hoz a The Walking Dead 7. évada?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Érkezik az év egyik legnagyobb geek eseménye, a san diegoi Comic-Con. Már mindenki tudja, hogy ez nem csak a képregényekről szól, hanem a sorozat és filmipar nagyágyúiról is. Így nem maradhat ki a sorból a The Walking Dead csapata sem. Ami ennél is fontosabb, itt mutatják be először az október 23-án debütáló hetedik évad előzetesét.

A hatodik évad záróepizódja erősen megosztotta a közönséget, akik jogosan félnek, hogy valamelyik kedvencüket fogják elveszíteni. Hát ez egészen biztosan meg fog történni, mivel már a készítők is megerősítették. Melissa McBride, aki Carolt játssza a sorozatban azt nyilatkozta, hogy a szezonzáró olyan érzés volt, mint egy fekete lyukba zuhanni, és azon töprengeni, mi van a másik oldalon. Negan felbukkanása már a rajongók szerint is nagyon érett, mert kellett egy olyan kaliberű ellenség a sorozatba, mint a Kormányzó. Jeffrey Dean Morgan remek választás volt, aki szerintem tökéletesen fogja végigvinni a karaktert. Rickéknek eddig is fel kellett kötni a gatyát, mert a Negan által vezetett Megváltók csoportja nem kiscserkészekből áll, hanem erőszakos emberekből, akik bármire képesek.
 
Szándékosan, vagy dühös felindulásból, de a nézők erősen lepontozták a hatodik évad utolsó részét. Lehet szokatlan volt a zárás,mivel nem derül fény arra, ki is fog meghalni. Nos, ez a szülőcsatornának, vagyis az AMC-nek is nagy húzás, mivel nézőrekordot dönthet a premier. Egy valamit biztosan tudunk, a képregényben Glenn hal meg, akit az évadban már megöltek nekünk képzeletben az írók egy aljas és valljuk be tök felesleges húzással. Nos, Glenn halálára azért annyira ne vegyünk mérget, mert a készítők számtalanszor térnek el a képregénytől. Robert Kirkman a képregény atyja amúgy azt nyilatkozta, hogy vannak arra utaló jelek az epizódban, hogy kit öltek meg.

amcwalkingdead
Bárki is hal meg, egy teljesen új felvonás kezdődik a The Walking Dead életében, és a képregény sztoriját nézve Negan több évadon keresztül is borzolhatja a kedélyeket. Negan Carlt is a szárnyai alá fogja venni, de elég hosszasan el fog húzódni a harc Rick és legújabb főgonoszunk között, akit a humoros agressziója miatt olykor még kedvelhetővé is tesznek. Hogy mit tudunk eddig a képregényből a főgonoszról, abba bővebben inkább nem mennék bele, de a sorozatnak van elég alapanyaga.
 
A hetedeik évad első részének rendezője Greg Nicotero lesz, aki egyben producerként is jelen van. – Amikor megvoltak a kivégzős jelenetek, megmutattuk őket az egyes epizódok rendezőinek, hogy kapjanak egy kis ízelítőt a nyitó epizód vizuális megoldásaiból. Akik látták, egy napon keresztül mást sem tudtak mondani, csak azt, hogy „Baszki!" – mesélte Nicotero. Hihetetlen, de a rendező producer azt nyilatkozta, hogy voltak kollégák, akik Negan brutális kivégzését remegve nézték végig, mivel már kiderült, kit érnek a halálos ütések. „Volt, aki sírt, és ettől egyszerre voltam boldog és szomorú.”

A színészek közül is már mindenki tudja, hogy kitől veszünk búcsút az új évadban, de mi csak október 23-án tudjuk meg. Mindenesetre bizonyosan nehéz volt, úgy összerakni az előzetest, hogy semmilyen utalás ne legyen benne. A san diegoi Comic-Conon helyi idő szerint pénteken délután 1 órakor kerül sorra a The Walking Dead csapata, nálunk este 23.00 óra lesz. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás