promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Sziget azonnal lemondta a DVBBS fellépését
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A dolog ott kezdődött, hogy a Soundos fellépésük után két eszméletlen lányt találtak a srácok öltözőjében. A Borsnak azt mondták a szervezők, hogy a két lány a koncerten az első sorban szórakozott, a zenekar tagjai felhívták őket a színpadra, majd később az öltözőbe is. – Később, amikor már a zenekar elment, kollégáink az öltözőben hagyott, rosszul lévő lányokra lettek figyelmesek, emiatt azonnal értesítették a Sound egészségügyi szolgálatát, majd a rendőrséget is. A lányok a zenekar vendégeként voltak ott, beszökni nem lehet, szigorúan védik ezt a területet. A formáció szigetes koncertjét a történtek miatt lemondtuk – nyilatkozta a Sziget iroda egyik munkatársa.

A zenekar tagjai állítólag sietve távoztak és megérkeztek Budapestre, hogy elhagyják az országot, a rendőrség azonban utolérte őket. A 444-nek azt a közleményt küldte a rendőrség, hogy négy férfit állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra, akiknél kábítószergyanús anyagot találtak. A férfiak kilétéről nincs információ, de szabadlábon védekezhetnek. A rendőrség szakértők bevonásával folytatja a nyomozást, amelynek során – a rendelkezésre álló adatok alapján - szexuális erőszak gyanúja nem merült fel.

Mostanság a szakma is azt pletykálta, hogy DVBBS duó eléggé elszállt magától. Kulturálatlanul viselkednek a helyszíneken és visszaélnek a hirtelen jött hírnevükkel. Mindenesetre a Sziget helyesen döntött. Egy ilyen szintű fesztiválon nincs szükség ilyen ”szintű” előadókra. Akiknek viszont nagyon hiányoznának, azok megnézhetik lentebb az Ultrás fellépésüket.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás