promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most már 2584 csillag van Hollywoodban
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Most már legalább tudom, hogy minden hülye csillagot kap. Ana Martinez producer szerdai közleményében írta: "A világot elbűvöli Pitbull tehetsége és története. Hollywood közössége tárt karokkal várja őt, munkáját pedig azzal ünnepli meg, hogy elhelyezi a nevét a világ egyik legnevesebb sétányán". A Walk of Fame a szórakoztatóipar hírességeinek nevét megörökítő utcaszakaszok gyűjtőneve Los Angeles Hollywood negyedében. A sétány központja a kelet-nyugati irányú Hollywood Boulevard és az északról délre futó Vine Street kereszteződése. A 2584. csillagot leleplező ceremónia július 15-én lesz, a Hírességek sétánya portálján élőben lehet követni.

De azért kicsit fényezzük is Pitbullt, mert csak lerakott valamit az asztalra. A Timber és a Times of Our Lives előadója kubai szülők gyermekeként született Floridában, polgári neve Armando Christian Perez. Debütáló albuma, a M.I.A.M.I. 2004-ben jelent meg, idén pedig már a tizediket adja ki Climate Change címmel. Albumaiból világszerte mintegy hatmillió, dalaiból 70 millió kelt el, 15 országban voltak slágerlistát vezető számai. Pitbull írta a 2014-es labdarúgó-világbajnokság hivatalos dalát, ezen kívül filmzenét is szerzett, többek közt a Halálos iramban 7 és A Madagaszkár pingvinjeiben hallhatók a számai.

Dalai egyszerűek és primitívek, és rengetegszer dolgoz fel már meglévő zenei alapokat. Az albumok gyakorlatilag olyanok, mintha egy Oravecz Nóra könyvet olvasnánk. El lehet adni, és akikhez szól, azok meg is fogják venni. Szóval nem is értjük Pitbull miért kap csillagot, amikor az ezerszer jobban kijárna egy Timbalandnak is akár. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás