promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csütörtöktől újra mozikban a Terminátor
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Vagy 100 darab videókazettámat adtam el 2 évvel ezelőtt körülbelül 2 ezer forintért. Kellett a hely, csak vigyék. Hát az eredeti díszdobozos Terminátor videó nem volt köztük, mert attól még tízszer ennyi pénzért sem válnék meg. Gyerekként kellően félni is lehetett az első résztől, de amit igazán meg tudott adni, az a mostani filmekből hiányzik: az izgalom! Tudtam mi lesz a vége, de akárhányszor néztem meg, mindig bennem volt az a feszültség, amit James Cameron generálni tudott az utolsó jelenetekkel. Izgalom, ami a sokadik megnézés után is képes volt felnyomni az adrenalin szintünket.

Arnold Schwarzenegger gonoszként? Még olykor a pár szóból álló szövegét is elcseszte, annyira a robot megalakítására koncentrált. Briliáns! A Terminátor szerepére eredetileg Lance Henriksent szemelte ki James Cameron, Schwarzenegger pedig Reese szerepét játszotta volna el. Végül azért döntöttek a jelenlegi szereposztás mellett, mert Schwarzenegger jelentős izomtömege félelmetesebbé tette őt. Helyesen döntöttek? A válasz: igen. Mindenesetre Schwarzenegger és Linda Hamilton szeretkezős jelenete igazán viccesre sikerült volna, ha most lejátsszuk a fejünkben.

Mivel sosem volt lehetőségem moziban látni, így nagyon örülök, hogy ezt három évtized után lehetővé teszik. Néhány ember sokkal nagyobb izgalommal fog beülni erre, mint néhány új filmre, ebben egészen biztos vagyok. Budapesten a Corvin Mozi vállalta be, de ne ijedjünk meg, rengeteg megyeszékhelyen is vetítik majd, pl. Nyíregyházán a Krúdy mozi, Szombathelyen a Savaria, vagy Pécsen és Debrecenben az Apolló. (Torony)

termi1
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás