promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét megdöntötte saját látogatottságát a VOLT
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Vasárnap hajnalban ért véget a 24. Telekom VOLT Fesztivál, amely rekordszámú közönséget, 148.000 látogatót vonzott Sopronba. Négy nap verőfényes napsütés után az utolsó esti vihar sem tudta eltántorítani a fesztiválozókat. “A Telekom VOLT Fesztivált elsősorban a hazai vendégek látogatják, 15000 külföldi vett részt az idei eseményen. A 24. alkalommal megrendezett fesztivál története során először fordult elő, hogy a bérletek és a pénteki napijegyek elővételben elkeltek” – mondta el Lobenwein Norbert, a VOLT főszervezője. Az idei VOLT-on 20 világsztár mellett 200-nál is több hazai produkció lépett színpadra. Nagy sikert aratott a frissen debütált folk színpad és a 35 méter magas “VOLT EYE” óriáskerék is. A hazai és külföldi fellépők kivétel nélkül ódákat zengtek a rendkívül esztétikus fesztivál láttán.

volt2
“Az idei, rendkívüli siker után természetesen már készülünk a folytatásra. A jubileumi, 25. Telekom VOLT Fesztivált 2017-ben július 5-8. között rendezzük meg.” – árulta el Fülöp Zoltán, a VOLT másik főszervezője.
 
A Telekom VOLT Fesztivál nyitónapján első alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat. A rendkívül látványos, 2 és fél órás show-ban többek között Ákos, a Punnany Massif, a Halott Pénz, Rúzsa Magdi és a belga Lost Frequencies is színpadra lépett. A legjobb zenekar díját a Halott Pénz vihette haza, de díjat vehetett át többek között Szabó Balázs, Rúzsa Magdi és Ákos is. Bereményi Géza életműdíjat kapott. A gálát a helyszínen huszonkétezren, a Duna World, a Petőfi TV és a Petőfi Rádió közvetítésében pedig majdnem egymillióan követték figyelemmel.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás