promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarok kerültek be Armin van Buuren rádióműsorába
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mindig bizalmat gerjeszt a zenei világban, ha a cickós DJ-k, és a divatlemezlovasok között, producerek és zeneszerzők is működnek a szakmában. Ez viszi előre a zenei kultúrát, ugyanis ha ezek az emberek eltűnnének, akkor nem lenne mit játszani a klubokban. Az igazi DJ/zeneszerzők munkájának többségét nem az teszi ki, hogy járják a világot, és jobbnál jobb szetteket raknak össze, hanem hogy ülnek a gép előtt és zenét szereznek. A srácok most először dolgoznak így együtt, gyakorlatilag egy triót alkotva. A Mr. Andre és KeyWork párosról már írtunk bővebben, ezt ide kattintva olvashatjátok el. Ráadásul KeyWork, akárcsak én, Szabolcs megyéből származik. Most újra le kell írnom, hogy hajrá Szabolcs megye! Meridian már nagyon régóta a trance műfaján belül alkot. Sokszor dolgozott már együtt Vidovennel, ha pedig egyedül ül a gép elé, akkor szeret elmenni kicsit a progressive irányába. A Beatport trance listáján, amit a letöltések alapján mérnek, már sokszor bekerült a top 100-ba. Az Impression” című dala pl. egészen a 12. helyig jutott.

Igen, ez azt is jelenti, hogy a srácoknak nem ez az első megjelenésük, és rengeteg világsztár játszotta már régebben is a számaikat. Viszont ezek közül az „A State Of Trance” (ASOT) a világ egyik leghallgatottabb rádió műsora. Ide bekerülni óriási elismerés, és hatalmas reklám is az adott dalnak. Az első adásra 2001 júniusában került sor, melyet az ID&T Rádio sugárzott. Azóta Armin van Buuren már a 770. műsornál tart. Ha az eddigi összes adást meg akarnánk hallgatni egy huzamban, akkor az alvás nélkül, több mint 64 napig tartana. Armin mixeinek mai napig töretlen a népszerűsége. Bár sok új hangzást visz bele zenéibe, mai napig a trance áll hozzá a legközelebb.


A Vortex című szám az Infrasonic kiadónál jelent meg, akik kizárólag trance zenékkel foglalkoznak. Meridian szerint nagyon erős a téma, és igazi nyári track lett, ezért is sikerült felkelteniük a négyszeres világelső DJ figyelmét. – Meridian keresett meg minket, hogy szeretne egy közös zenét, miután hallotta az egyik zenei ötletünket. Neki baráti a kapcsolata a kiadóval, és ez nagyon fontos, mert sok felesleges munkától megkíméli az embert, ha tudjuk, hol fog megjelenni a track. KeyWork segítségével megcsináltam a zene fő motívumait, majd Meridian rakta össze ezt az egészet, persze megfűszerezve a saját világával. Egyáltalán nem számítottam rá, hogy Armin előveszi majd, nagyon nehéz a műsorba való bekerülés. Nekünk ez egy újabb nagy név a képzeletbeli listánkon, ha nem az egyik legnagyobb, aki játszotta a zenénket – mesélte Mr. Andre.
 
A srácok nem pihennek, és folyamatosan írogatják az újabb dalokat. Ezek a kisebb nagyobb lökések is bizonyítják, hogy érdemes zeneszerzéssel foglalkozni. Aki a műsorban is meg szeretné hallgatni a számot, az a lenti videóban 30 perc 23 másodpercnél találja. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás