promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messze van Soporon? Nézd interneten a koncerteket!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sokaknak messze van Sopron, de akárcsak a tavalyi években, most is követhetjük interneten a jobbnál jobb koncerteket! Délután négy órától indulnak a közvetítések, és egész héten követhetjük a fellépéseket. Így ha nem tudsz kint lenni, csontold ki a nappalidban a tévét vagy a laptopot, és mehet a house party! Lássuk a mai menüt!
 
Szerdai stream:

16.00 – Paddy And The Rats
17.00 – Pál Utcai Fiúk
18.10 – 30Y
21.00 – Quimby
22.30 – Wellhello

Mindenképpen streameld! – Quimby

Napjaink legnépszerűbb hazai koncertzenekarának a nyolcvanas évek végéig nyúlik vissza a története: az énekes-gitáros Kiss Tibor, a basszusgitáros Mikuli Ferenc, a perkás Varga Livius és a gitáros Kiss Endre gimnáziumi bandaként kezdte Dunaújvárosban, Október néven. A Quimby nevet 1991-ben, Budapestre költözve vették fel, majd hamarosan egy kazettát is megjelentettek A Sip Of Story címmel. A kilencvenes évek első felében Budapesten virágzott az alternatív-underground rockzenei színtér, melynek a Quimby megkerülhetetlen színfoltja lett. 1995-ben, amikor első  lemezük, a Jerrycan Dance kijött, még angolul írták számaikat, és ebben nem csak zenei befolyásaiknak volt szerepe, hanem a kelet-európai undergroundból való kitörés vágyának is. Hamarosan jön az új album, és amúgy is idén 25 éves a zenekar. Nagy koncert lesz!

Nézd élőben, ha kint vagy! – Paul Kalkbrenner

Az idei nyár nem Berlinbe, hanem ismét Sopronba, a Telekom VOLT Fesztiválra hívja a hazai partikörökben nagy sikert arató Berlin Calling című film sztárját. Az európai techno kultúra legaktuálisabb és legfelkapottabb DJ-producere, Paul Kalkbrenner filmbeli alteregójával ellentétben sosincs alkotói válságban, hanem épp ellenkezőleg: neve évek óta headlinerként szerepel Németország és Európa legnívósabb elektronikus zenei rendezvényein. Fellépéseire rendre a meghirdetés pillanatában elfogynak a belépők, a legendás berlini techniszcéna legismertebb arca már a tavalyi, 7 című, több országban listavezető új albumával érkezik Magyarországra.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás