promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van esély a Hannibal folytatására?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A pszichothriller sorozatnak itthon is nagy rajongó tábora volt. Az utolsó évad már tényleg a Vörös sárkány történetét dolgozta fel. Az NBC pénzelte a szériát, amit művészinek és egyedinek tartottak, de a nézettségével problémák voltak. Ez érthető is, mert a Hannibal nem a populáris közönségnek készült. Anno még petíciót is írtak a folytatás miatt, mivel a sok megválaszolatlan kérdés is fúrta a rajongók oldalát. Bryan Fuller showrunner szerint jövőre azonban tényleg tárgyalhatnak a negyedik szezonról.
 
„Két évvel a sorozat befejezése után körbejárhatjuk a lehetőségeinket. 2017. augusztusában kezdhetünk el beszélni róla. Ekkor megnézzük, hogy kik vennének részt a folytatásban, milyen történettel és karakterekkel tervezhetünk. A történettel már készen állunk, ha mégis a folytatás mellett döntenek.”

Attól már eleve libabőrös lehet mindenki, hogy a történet készen áll. Lehet értelme a folytatásnak, mert van még szufla a szériában. A Hannibal nem csak a sztorija és a film feldolgozása miatt ért el sikereseket, hanem mert teljesen egyedi módon dolgozta fel Hannibal történetét, felélesztve ezzel az igazi pszichothriller műfaját. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás