promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kell egy olyan fesztivál is, ami csak a rockról szól
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A rock-metál zene hazai epicentrumában sorra törnek majd elő a műfaj nemzetközi hírességei. Jön például a számos hatalmas rock es metal klasszikust csellóval hegesztő Apocalyptica, a több mint 25 éve a heavy/speed metal szcénában sugárzó Gamma Ray vagy a folk metal svájci kiválósága, az Eluveitie. Nemzetközi fronton támad továbbá a német metalcore itthon sem ismeretlen sokkolása, a Caliban, a progresszív metál brit nagymesterei, a TesseracT, a holland szimfonikus metal bástyája, a Delain, Lengyelország egyik legismertebb rockexportcikke, a death metal stílusban utazó Vader. Friss lemezükkel érkezik a finn thrash metal banda, a Lost Society vagy a népszerű holland szimfonikus black metal zenekar, a Carach Angren.

Természetesen a hazai krém sem maradhat el, A majd’ félszáz banda közt  - a teljesség igénye nélkül – fellép a Tankcsapda, az Ossian, a Junkies, a Watch my Dying, a Blind Myself, az Akela, a Kowalsky meg a Vega, az Omen és sokan mások.

A RockPart fényét emeli, hogy idén a Wacken Metal Battle döntője a Balaton partján lesz, és a győztes a világ egyik legnagyobb metálfesztiválján, a Wacken Open Air nemzetközi döntőjében méretteti majd meg magát. A nyertes zenekar ráadásul társaságban utazhat, hiszen 2 szerencsés rajongó is elkísérheti őket a fellépésre Wackenbe.

A Rockpart június 23-án indul majd és vasárnapig várja az érdeklődőket. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás