promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már nem lehet sokáig húzni az Agymenőket
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sheldon Cooper és csapata egyre népszerűbb lett a CBS-en, és a sorozatot jelenleg minden idők legnézettebb tévés sitcomjaként emlegetik. Az agymenők évről évre nézettségi rekordokat döntött. A 2015/16-os tévés évadban átlagosan 21,3 millió nézője volt. A csatorna 2014-ben még úgy döntött, mindenféleképpen lesz nyolc, kilenc, és tizedik évad is, azonban nagyon úgy fog kinézni a két számjegy elérése lesz a széria utolsó felvonása. A Rajesh karakterét alakító Kunal Nayyar nyilatkozott a Comic-Con-on arról, hogy úgy készülnek, véget ér a sorozat. – Egyelőre az a helyzet, hogy az utolsó, 10. évadra készülünk, erre még van szerződésünk, utána nincs. Tudom, hogy ezzel most csalódást okozok sokaknak, de ez van – nyilatkozta a színész.

Mondhatnánk azt is, most ez csak egy színész nyilatkozata, azonban a hírt a Hollywood Reporternek a showért felelős Steve Molaro is megerősítette. Most jelenleg mindent úgy kezelnek, hogy a tizedik évad lesz az utolsó, és ehhez alkalmazkodva egy rendes lezárást is kaphat a népszerű sorozat. Az Agymenőknél amúgy a színészek gázsija félelmetes pénzt visz el. A három főszereplő, Kaley Cuoco, Jim Parsons és Johnny Galecki fejenként 1,25 millió dollárt kap egy-egy részért, Nayyar, Simon Helberg, Melissa Rauch és Mayim Bialik pedig 600-600 000 dollárt.

Gazdaságosabb lehet egy új sorozatot indítani, másik sztorival, új szereplőkkel. De mint tudjuk, ha egy sorozat túl népszerű lesz, és a színészeket nem lehet csak a széria megbuktatásának kockázatával lecserélni, akkor mindenkinek el szokott szállni az agya, ha pénzről van szó. Jelenleg úgy néz a tizedik évadban búcsúzunk kedvenc tudósainktól, az majd kiderül hogyan.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás