promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ki lesz az új James Bond?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A két legutóbbi, nagy sikerű Bond-filmet, a Skyfall és a Spectre - A Fantom visszatér című 007-es epizódot rendező Mendes az évente megtartott walesi irodalmi fesztivál nyitó hétvégéjén szólalt fel. A rendező a BBC News beszámolója szerint hangsúlyozta, hogy a Bondot eddig négyszer alakító Daniel Craig utódját latolgató médiaspekulációk ellenére tudni kell, hogy a végső szót a 007-es ügynököt játszó színész kérdésében a film producere mondja ki.
 
"Az az igazság, hogy ez nem demokrácia. Ez nem az X-faktor, nem az uniós referendum és nem népszavazás. Barbara Broccoli választja ki, hogy ki lesz a következő Bond, és itt a vége" - jelentette ki Mendes.

A rendező korábban már közölte, hogy nem folytatja a filmsorozatot rendezőként a Spectre után. Craig pedig egyes jelentések szerint olyan más szerepeket vállalt már el, amelyek kizárják, hogy visszatérjen a MI6 kötelékébe, mások szerint viszont egy ötödik alkalommal még eljátssza a hőst.

"Hihetetlen kaland volt, minden percét élveztem. De úgy vélem, ideje hogy valaki más jöjjön" - mondta Mendes, és hozzáfűzte: reméli, hogy az új rendező valamilyen "váratlan irányból" érkezik, mint annak idején ő. Mendes Oscar-díjat kapott az Amerikai szépség rendezőjeként, és azóta is töretlen a karrierje. 
Hasonló tartalmak
MaxiNewz
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás