promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Budapesten forgat a National Geographic
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Első hallásra is nagyon jónak ígérkezik a NatGeo legújabb sorozata, ami szimplán Mars címmel fut majd. Nálunk egy száz fős stáb sürög azon, hogy összerakják a legjobb jeleneteket Budapesten. A széria izgalmas interjúkat is fog tartalmazni neves tudósokkal de valójában egy 2033-ban játszódó sci-fi is lesz, ami az első Mars-misszió történetét mutatja be. Bár a csatorna azt mondta azért nem akarják sci-finek nevezni, mert realisztikus lesz és mindent tudományosan alátámasztanak majd. A sorozat producerei a híres Oscar- és Emmy-díjas páros, Brian Grazer és Ron Howard lesz.

A Mars a NatGeo történetének eddigi legnagyobb szabású, különösen látványos alkotása, amelyet ősszel mutatnak be a világ 171 országában. A felvételek május elején kezdődtek hazánkban, a stáb forgat többek között a Magyar Rádió épületében, a Planetáriumban, a Gödöllői Egyetemen, a Bálnában és a Budaörsi Repülőtéren, az űrhajós jelenetek pedig az Origo Filmstúdióban kerülnek felvételre.

mars2
A csatorna stábja június közepéig marad nálunk. Justin Wilkes a forgatások kapcsán azt mondta, azért esett Magyarországra a választásuk, mert nagyon jók a helyszínek, kiválóak a szakemberek, és miután több külföldi szuperprodukció is forgott Budapesten az utóbbi években, a város minden szinten felkészült a filmes stábok igényeinek kiszolgálására.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás