promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Bohemian Betyars nyerte a Nagy-szín-pad tehetségkutatót
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A 12 elődöntős koncert után vasárnap este az Akvárium Klub színpadán bizonyíthatták nagyszínpad-érettségüket a tehetségmutató döntősei, az indie-folkot játszó Bagossy Brothers Company, a saját zenéjét speed-folk freak punkként jellemző Bohemian Betyars, valamint a desert rockot zúzó Run Over Dogs. Az elődöntők során - idén újításként – egy 25 tagú szakmai zsűri is befolyásolta a verseny állását. Az ítészek között elismert újságírók, zenei szakemberek, már sikeres előadók, fesztivál- és koncertszervezők pontozták és véleményezték a produkciókat, ám a döntőbe jutáshoz a zenekaroknak a közönség szavazataira is szükségük volt.

Az elődöntőkkel ellentétben a vasárnap esti döntőben már csak a közönségszavazatok számítottak. A verseny végig szoros volt, gyakran óráról órára változott a rangsor.
 
A hajrában végül a Bohemian Betyars tudta a leginkább maga mellé állítani a közönséget, így idén ők kaptak meghívást a Sziget, a Telekom VOLT Fesztivál és a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál Nagyszínpadára, az MTVA felajánlásaként Magyarországot képviselhetik a 2017-es Eurosonic Festivalon, Hollandiában, valamint egy videoklippel és egy 500.000 Ft-os MOL üzemanyag-kártyával is gazdagodtak.
 
Minden versenyző, aki részt vett az elődöntőkön, már nyertesnek számít, hiszen mindannyian számos felkérésre számíthatnak az említett nyári fesztiváloktól, és a MOL Nagyon Balaton eseményeitől is.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás