promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ma este érkezik a Family Guy legújabb évada
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Magyarországon most először, csak a Comedy Centralon látható új évad beharangozásaként a humorcsatorna egyedülálló módon elkészítette az animációs sorozat kultikus jeleneteinek élőszereplős változatát. Peter Griffin, Lois, Stewie és kutyájuk, Brian karaktereit a sorozat magyar szinkronszínészei formálják meg, és az alkotók a részletekre is figyeltek: a karakterek ruhái, a lila kanapé, illetve az egyéb kellékek is hű másai a rajzos sorozatban láthatóaknak. Olyannyira, hogy például a Brian-t játszó Schnell Ádám egy piros nyakörvet is kapott a fehér bundát imitáló öltözete mellé!

Kerekes József, aki Peter Griffin hangját adja, kicsit a karakterről is mesélt. „Peter ösztönlény, egy szabadszájú, naiv, pofátlan személy, aki mindig szeretne jobbítani, változtatni a dolgokon, de valahogy szinte semmi sem sikerül neki. Rám passzol ez a figura, hiszen egyáltalán nem vagyok visszafogott az életben én sem.

Ami kihívást jelentett, hogy Peternek nagyon pörög a nyelve és persze van még sok olyan dolog, amiért meg kell dolgozni” – vallotta be a színész, akinek a családi élet mellett nem sok ideje jut a tévézésre. „Két kicsi gyermekem van, így ritkán jut időm és erőm arra, hogy leüljek és megnézzek egy Family Guy epizódot. Néha persze ott maradok a tévé előtt, mert szeretem ellenőrizni, hogy mit is csináltam”.

fg13
A Kerekes József sorozatbeli feleségét alakító Vándor Éva elárulta: kezdetben nem gondolta volna, hogy ennyire sikeres lesz a széria, illetve ekkora rajongótábort gyűjt maga köré. „Imádom a Family Guyt, nagyon jókat szórakozok rajta, mert több mint egy rajzfilm. Ledönti a tabukat, mindent kimond, mindent megmutat, legyen szó emberi kapcsolatokról, gazdasági kérdésekről, vallásról vagy politikáról. Persze eleinte nem gondoltam volna, hogy ennyire népszerű lesz, például az élőszereplős videókat is nagyon sokan látták és lájkolták” – mesélte lelkesen a színésznő, aki nagyon élvezte a forgatást.

„Jó kis játék volt, sokat nevettünk. Amikor például Peter csúnyán beszél és kidudálják, arra gondoltam mit csinálna Lois hasonló helyzetben: semmit. Ezért csak megadóan belenéztem a kamerába mintha csak azt mondtam volna: „Ez az én férjem, és ezt nekem tűrnöm kell, ez van!” – összegezte Vándor Éva, aki szerint Lois igazi jó családanya, aki türelemmel viseli Peter őrültségeit.
 
Family Guy évadnyitó premiervetítés április 28-án, vagyis ma 21.00-kor, a Comedy Central műsorán. Új részek minden csütörtök este kilenckor, ha pedig lemaradunk szombaton este 21.00-kor pótolhatjuk az részeket. Az első rész minden bizonnyal itthon is az lesz, amiben a Family Guy szereplői találkoznak a Simpson családdal. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás