promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Zootropolis tarol a mozikban Amerikában
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Disney állatos animációjára, a Zootropolis - Állati nagy balhéra 38 millió dollár (10,4 milliárd forint) értékben váltottak jegyet 3959 észak-amerikai mozi pénztárainál, 17 nap alatt így már 201,8 millió dollárnál tart. Előzetesen komoly párbajra számítottak az állatvárosi kalandok és a Beavatott disztópiasorozat debütáló része között, ám az utóbbi elmaradt a várakozásoktól, mindössze 29,1 millió dollárt hozott az első hétvégén.

A számok azt mutatják, a sorozat kifáradóban van, az első, 2014-ben bemutatott epizódja, A beavatott még 54,6 millió dolláros jegyárbevétellel büszkélkedhetett, a második rész, A lázadó, mely 2015-ben került a mozikba, nyitó hétvégéjén 52,3 millió dollárt produkált. A Lionsgate sorozatának befejező részét a The Divergent Series: Ascendant címmel 2017-ben mutatják be.

A mozis toplista harmadik helyén a Sony Miracles From Heaven (Csodák a mennyből) című, szintén a héten debütált mozija végzett, péntektől vasárnapig 15 millió dollárért váltottak rá jegyet 3047 filmszínházban, szerdai bemutatója óta összesen 18,6 millió dollárt hozott.

A Jennifer Garner és Queen Latifah főszereplésével forgatott családi film egy hihetetlen gyógyulást meséli el, mely a Beam-család igaz történetén alapul, középpontjában a hit ereje áll.

A héten már érkezik a mozikba a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala, amit mi az amerikai bemutató előtt már egy nappal megtekinthetünk premierben. Ez lesz az a blockbuster film, ami erősen fel fogja bolygatni a mozipénztárak állóvizét. Meglátjuk mit tud majd produkálni a nagyokhoz képest.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás