promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fezen: A Faithless, és az Infected Mushroom is fellép
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Faithless augusztus 6-án - húsz színpadon töltött évvel és több mint tizenöt millió lemezzel a háta mögött - ad koncertet Székesfehérváron. A csapat már feloszlott egyszer, de rájöttek, hogy a Faithless név garancia a közönség szeretetére. Bár ezt eljátszották már nálunk is egy bűn rossz koncerttel. A Maxi Jazz & The E-Type Boyz formáció is érkezik majd, ők hiphopból, bluesból és még tucatnyi műfajból k adnak ízelítőt a látogatóknak augusztus 5-én a Fezenen. Maxi Jazz ugyebár a Faithless énekese is, vagyis inkább rappere. Az augusztus 3-án színpadra lép az Infected Mushroom, a csapatot két izraeli pszichedelikus trance legenda, Erez Eisen és Amit Duvdevani alkotja, akiket a brit DJ Magazin kétszer is a legjobb tíz DJ közé sorolt.

A három éve berobbant német folk duó, a Milky Chance bemutatkozó dalát már több mint 230 millióan látták a YouTube-on. Augusztus 5-i székesfehérvári koncertjükre folkos, reggaes, popos dalaikkal érkeznek.

A Fezen szervezői korábban a Within Temptation, a DevilDriver, a Finntroll, a Powerwolf, Dub Fx és a Nouvelle Vague, a Cult, a Guano Apes, a Subways valamint a 69 Eyes fellépését is bejelentették. Azért ezek se gyenge nevek el kell ismerni, így a Fezen nagyon is kitesz magáért! A hazai zenekarok közül már biztosan ott lesz a fesztiválon a Tankcsapda. A program hamarosan rock-metál fellépőkkel is kiegészül.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás