promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy külföldi nevekkel izzít a Campus fesztivál!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás



A Clean Bandit az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb formációja, számos műfajt ötvöző, mégis egyedi hangzásvilágukban keverednek a klasszikus dallamok és az elektronikus hangzás. A csapatot amúgy pont tavaly is kiemelkedő fellépőnek szánta volna a Hegyalja. 


A Clean Bandit révén is ismert lehet, de szólóban is sok sláger fűződik a 26 éves Jess Glynne-hez, aki először látogat Magyarországra. A londoni előadó hangját sokan Aretha Franklinhez vagy Etta Jameshez hasonlítják.

 
Boris Daenen, művésznevén Netsky, üstökösként robbant be, már debütáló albuma az élvonalba repítette a fiatal belga dj-producert, aki producerként olyan előadóknak készített remixeket, mint Ed Sheeran. A főleg liquid drum n bassben alkotó producer az egyik legkülönlegesebb előadó lesz a Campuson.
 

A Camo&Krooked formációt két osztrák fiatal, Reinhard "Camo" Rietsch és Markus "Krooked" Wagner hívta életre csaknem tíz éve. Jellemző rájuk, hogy nem szeretnek a kitaposott úton járni, keresik az új, kreatív megoldásokat és előszeretettel vállalnak kockázatot. Szintén DnB, így a stílus kedvelői el lesznek kényeztetve, a csapat egészen biztosan egy tökéletesen felépített szettel fog érkezni.
 

A modern rock ezernyi stílusát ötvöző Therapy? rutinos fesztiválzenekar, de fennállása 27 éve alatt Kelet-Magyarországon még nem lépett fel. A posztpunk együttes legsikeresebb lemeze, a Troublegum slágergyűjteménynek számít. A Therapy munkássága ellenére megmaradt középzenekarnak, de lehet majd rájuk fejet rázni.
 

Hollandia legígéretesebb újgenerációs indie-rock zenekara, a Kensington is a Campusra érkezik. A fesztivál szervezői mindig is törekedtek az újdonságok bemutatására, ennek jegyében hívták meg a Kensingtont. Mit mondjunk, az egyik legkíválóbb ötlet volt.


A debreceni Campus Fesztiválon tavaly 84 ezren vettek részt. Idén július 20. és 24. között rendezik meg a programsorozatot.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás