promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Snickers csinálta meg a legjobb Super Bowl reklámot
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ehhez persze kellenek azoknak a világhírű színészeknek az arcai is, akik a hátukon cipelik a kisfilmet. Nálunk legfőképp a Mr. Bean bénázós reklámot láthatjuk mostanában, aki egy harapás Snickers után rögtön visszaváltozik szamuráj harcossá és a szörnyecskés reklámot is nyomták egy ideig. A tavalyi évi szpotban Danny Trejo és Steve Buscemi szerepelt. Ne sajnáljuk őket, nem csak a saját népszerűsítésük miatt vesznek részt ezekben az ökörködésekben, hanem horribilis pénzekért. Azt nem tudjuk, mennyit kaphat ezért a fél percért egy színész, de azt igen, mennyit kérnek el a Super Bowl döntője alatt lenyomott reklámokért. Jelenleg 4,6 millió és 5 millió dollár közötti összegeket kell fizetniük a hirdetőknek. Ez mint fent írtuk egy 30 másodperces szpotra vonatkozik. Idén olyan cégek hirdetnek, mint az Audi, az Amazon, az Axe, a Buick, a Coca-Cola, a Heinz, a Honda, az LG, a Pepsi, és persze a Snickers.
 
Az idei reklámjukban nem kisebb nevet találtak maguknak, mint Willem Defoe-t, aki az éhes Marilyn Monroet alakítja, de még az Amerikai Pite fater, Eugene Levy is feltűnik. A reklámszakemberek szerint a többi reklám teljesen silány lett, és csak a celebekre fekteti a hangsúlyt, se a kreativitásra nem mentek rá és a forgatókönyv minőségével se foglalkoztak. A reklámot a BBDO New York készítette, és azt mutatja be, milyen lett volna egy éhes Marilyn Monroe a Seven Year Itch című film forgatásán, amelyben a világhírű jelenete látható.

A televíziós reklámipar csúcsának tekinthető Super Bowlért idén a Denver Broncos és a  Carolina Panthers indul. Az idei lesz az 50. ilyen döntő, február 7-én rendezik Santa Clarában, Kaliforniában. Most pedig lássuk a reklámot! Jaj Willem Defoe, szeretünk!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás