promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ki megy az Eurovízióra?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nekem nincs bajom az Eurovízióval, ma is van olyan előadó a külföldiek közül, akit ott ismertem meg, és ma is figyelemmel követem a pályafutását. Viszont azt mindig is tudtuk, hogy itthon a könnyűzenei életben annyi a felesleges előadó, mint égen a csillag. Most még jön az a kör, ha már kijuttatunk valakit, addigra 100%-osan megutáljuk az induló dalt. Le fog menni most, utána a középdöntőben, utána a döntőben, utána a rádiók és tévék fogják nyomni egy nap tízszer, hogy le ne maradj róla, utána még az Eurovízión kell meghallgassuk, mert milyen menő, hogy ott éneklik, legalább háromszor.
 
A mostani műsorban ringbe lépnek: Benji (Kötéltánc), a ByTheWay (Free to Fly), az Egy Másik Zenekar (Kéne közös kép), Freddie - Fehérvári Gábor Alfréd (Pioneer), Mohamed Fatima (Ott leszek), a Mushu (Uncle Tom), Odett (Stardust), Tolvai Reni (Fire), Török Jázmin (Power of Love) és Veres-Kovács Petra (Singing Peace). A Dal 2016 műsorvezetője Tatár Csilla és Harsányi Levente, a zsűriben Zséda, Both Miklós, Frenreisz Károly és Pierrot ül majd.

A verseny ötödik zsűritagja idén is a közönség; szavazni ingyenesen lehet A Dal 2016 applikációval és a verseny honlapján (mediaklikk.hu/adal), emellett sms-ben is lehetőség van voksolni a produkciók elhangzása alatt 1-től 10 pontig. Ezeket összesítik, átlagolják és hozzáadják a négy zsűritag pontjaihoz. Ez alapján öt dal és előadó kerül a középdöntőbe, emellett a közönség további egy számot továbbjuttathat kedvenc produkciója kódjának beküldésével. Szóval gyakorlatilag megint szinte senki sem fog kiesni az elődöntőben. A sztárvendég ki más lenne, mint Király Viktor, aki reméljük már az új albumát veszik felfele valami menő amerikai producerrel.

Most nézzük a 30 dalt és hogyan látják az esélyeket.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás