Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Érkezik az új Pet Shop Boys album

Érkezik az új Pet Shop Boys album

Zene, Film & Kultúra

Érkezik az új Pet Shop Boys album

Zene, Film & Kultúra

Promotions 11:36
Pet Shop Boys nevét kimondva szinte mindenkinek az eredeti szintipop hangzás ugrik be, de a csapat már sok mindent modernizált rajta, és mindig okoznak valami meglepetést. Ez most se lesz másként, mert belehallgatva az Inner Sanctum című kiadott dalba techno, trance és az eredeti elektropop keveredik benne. A Super című korongnak az együttes legutóbbi, 2013-as Electric című albumán is közreműködő Stuart Price a producere. A lemezen Neil Tennant és Chris Lowe 12 új, Londonban és Berlinben született szerzeménye sorakozik.

A páros a londoni Királyi Operaházban fogja népszerűsíteni sorrendben 13. stúdióalbumát Inner Sanctum című műsorával július 20-án, 21-én, 22-én és 23-án. A tervező Es Devlin és a koreográfus Lynne Page által megálmodott estek lesznek idén a Pet Shop Boys egyedüli nagy-britanniai koncertjei.

Az énekes és dalszövegíró Neil Tennant és a zenéért felelős Chris Lowe elektronikus popzenekarához olyan slágerek köthetők, mint a West End Girls, az It's A Sin vagy a Go West. A duó 1981-ben kezdte pályafutását, azóta több tízmillió eladott hanghordozó és számos díj fűződik a nevéhez. Kíváncsian várjuk az új albumot, ha olyan szintű zenék lesznek rajta, mint az Inner Sanctum, nem lesz vele problémánk.