promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érkezik az új Pet Shop Boys album
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Pet Shop Boys nevét kimondva szinte mindenkinek az eredeti szintipop hangzás ugrik be, de a csapat már sok mindent modernizált rajta, és mindig okoznak valami meglepetést. Ez most se lesz másként, mert belehallgatva az Inner Sanctum című kiadott dalba techno, trance és az eredeti elektropop keveredik benne. A Super című korongnak az együttes legutóbbi, 2013-as Electric című albumán is közreműködő Stuart Price a producere. A lemezen Neil Tennant és Chris Lowe 12 új, Londonban és Berlinben született szerzeménye sorakozik.

A páros a londoni Királyi Operaházban fogja népszerűsíteni sorrendben 13. stúdióalbumát Inner Sanctum című műsorával július 20-án, 21-én, 22-én és 23-án. A tervező Es Devlin és a koreográfus Lynne Page által megálmodott estek lesznek idén a Pet Shop Boys egyedüli nagy-britanniai koncertjei.

Az énekes és dalszövegíró Neil Tennant és a zenéért felelős Chris Lowe elektronikus popzenekarához olyan slágerek köthetők, mint a West End Girls, az It's A Sin vagy a Go West. A duó 1981-ben kezdte pályafutását, azóta több tízmillió eladott hanghordozó és számos díj fűződik a nevéhez. Kíváncsian várjuk az új albumot, ha olyan szintű zenék lesznek rajta, mint az Inner Sanctum, nem lesz vele problémánk.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás