promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
George Miller folytatja a Mad Maxet
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A 70 esztendős Miller kijelentette, hogy félreértették egy interjúban elhangzott szavait, és vissza akar térni az ikonikus szériához, bár ez eddig eredetileg is így volt. Miller forgatókönyvíróként, rendezőként és producerként is jegyzi a tavaly nyáron a mozikba került Mad Max - A harag útja című posztapokaliptikus akciófilmet, a korábbi filmekkel együtt már a negyedik Mad Max-produkciót.

„New Yorkban voltam, a National Board of Review of Motion Pictures (amerikai filmes testület) díjának átadásán, és a vörös szőnyegen nagyon nagy zaj volt, amikor egy újságíró kérdéseket tett fel nekem. Azt mondtam neki, hogy nem egy újabb Mad Max-mozi lesz a következő filmem, de ő úgy értette, hogy nem készítek több Mad Max-filmet” - idézte a portál a rendező magyarázatát.

A Mad Max - A harag útja című filmre világszerte 375 millió dollárért (108 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők. A napokban tíz Oscar-díjra jelölte az amerikai filmakadémia, köztük a legjobb film és a legjobb rendező díjára.

Ki gondolta volna? - mondta a jelölésekről. „Nagyon örülök, hogy Margaret (Sixel, a felesége) vágóként szintén Oscar-esélyes.” Amúgy Miller két folytatást ígér, erről ide kattintva olvashattok bővebben.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás