promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már el is indult a Netflix Magyarországon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Rengeteg sorozatot nézhetünk most már itthon is legálisan. A kulcsszó itt a legálisan, és az, hogy most már Magyarországon is van Netflix. Bár a trükkösebbek eddig is el tudták érni különböző böngészős módszerekkel, pl. ha amerikai IP címet állítottak be maguknak, mondjuk a Hola nevezetű segédszoftverrel. Szóval én eddig is el tudtam érni a Netflixet interneten, meg a szuperokos tévémen is. Bár akik nagyon ki voltak éhezve a sorozatokra és nem a Barátok közt színvonalára vágyakoztak, azok meg torrenteztek. A többség most is ezt fogja tenni. Amúgy a Netflix ugyanannyiba kerül, mint egy normálisabb kábeltévé előfizetés. Itt az a lényeg, hogy megfizethető áron, normális szolgáltatáshoz jussunk.

Az alap előfizetés 7,99 euró, legyen 8, kerekítsünk, mert még valakit bezavar a sok kilences. Ez körülbelül 2400 forint, de itt nincsen HD és nem nézhetjük két különböző eszközön a tartalmakat, de a 10 eurós csomagban már igen. 12 eurósban már négy sorozat is mehet egyszerre és van Super HD ha nagyon igényelnénk a tükörsima képet. Az első hónap amúgy ingyenes.

A Netflix amúgy rengeteg sorozatot felpakolt több szolgáltatótól is, az eredeti flixes sorozatok évadainak részei pedig általában egyszerre kerülnek ki. Persze nem csak sorozatok vannak, hanem sok kiváló film is.

netflix
 
Persze a projekt még gyerekcipőben jár, ugyanis se magyar szinkron, se felirat közül nem választhatnak a nézők, szóval jelenleg csak ennek tudatában fizessünk elő, és betyáros angoltudással. HBO-s sorozatot ne keressünk, ők még mindig külön működnek, a szolgáltatásuk pedig már rég elérhető itthon is, ez az HBO GO. Van olyan szolgáltató, aki nem is fogja odaadni az értékesebb sorozatait, erre példa mondjuk, hogy a Better Call Saul elérhető, de a Breaking Bad nem, de régi klasszikusok közül a FOX sem adta oda az X-aktákat. Ami még érdekes, hogy az eredetileg is Netflixes House of Cards még nincs benne a kínálatban, de ezt is hamarosan orvosolják.
 
A lényeg, van Netflix Magyarországon és fejlődni fog, ha meg fejlődni fog, az mindenkinek nagyon jó lesz!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás