promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Star Wars legelső spin-offja, a Star Wars: Rogue One, már idén decemberben a mozikba kerül, jövőre pedig már érkezik a nyolcadik rész premierje. 2018-ra nem terveznek semmit? Dehogynem. Ekkor jön ugyanis Han Solo saját mellékszála, itt is a karakter lesz a középpontban csak éppen fiatalabb kiadásban.
 
A meghallgatásokon nagyon keresik, ki játszhatná a fiatal Han Solot, eddig 2500 színészt hallgattak meg. A  The Hollywood Reporter információi szerint Han szerepére eddig többek között olyan színészek pályáztak, mint Ansel Elgort, Dave Franco, Tom Felton, Leo Howard, Logan Lerman, tehát a fiatal feltörekvő generáció. Megértjük, ki ne akarna Han Solo lenni?

han solo blaster 2
Közben Lawrence Kasdan forgatókönyvíró mesélt arról, mire is számíthatunk az új történetben:

A film nem a születéséről és a felnövéséről fog szólni. Szerintem nagyjából 10 évvel az Egy új remény előtt játszódik majd, vagy talán egy kicsivel korábban. De Akira Kurosawa egyszer azt mondta, hogy csak a hősök változnak, a gonoszok mindig ugyanolyanok maradnak, Harrison Ford pedig még az Ébredő Erőben sem tudta eldönteni, hogy melyik oldalhoz is tartozik pontosan.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás