promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Azt hihetik az emberek, hogy az újságírók alig várják, hogy az asztalnál ülve kifejthessék a véleményüket. Mindenki feszülten figyel sült hússal a szájában, hogy vajon mit fog mondani azaz ember, aki követte az eseményeket és otthon van a témában. Hát, azaz ember pont nem akar mondani semmit, mert egész évben ezekkel a témákkal foglalkozott, és legalább a Jézuska születésénél pont szabadulni akar tőlük. Ilyenkor komolyan inkább odaülök a csajokhoz, és beszélgetek a legújabb rúzs trendekről.

De mik azok a témák, amik biztosan előkerülhetnek? Hát valaki biztosan fog mondani egy viccet, amit már mindenki ismer, de mégis nevetnünk kell rajta, de néhány pohárka után a masszívabb okostojások előveszik a politika témát is, amiben igyekeznek megmondani a tutit. Néha jól látják a dolgokat, olykor rosszul, de vita biztosan lesz, mert mi is lenne a karácsony lényege, hogy ekkor beszéljük meg az egészségügy állapotának katasztrofális romlását.

bingó
A bingót ide kattintva érhetjük el. Ez az, amit be kell csempészni az asztal alá és kiikszelni, ami témát már feldobtak a többiek. Vigyázzunk, nehogy lebukjunk, mert akkor kínosan rá fognak kérdezni mit csinálunk mi éppen ott az asztal alatt, hmm? Egy kis Angry Birds, mi? Ha az összes téma terítékre került, akkor elérkezett az idő, meg kell köszönni a vendéglátást és nagyon gyorsan távozni, bár ennek elég kevés a valószínűsége.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás