promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A belgák megoldották a hajnali sör kérdését
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mi a legrosszabb ami történhet egy bulival? Folytatnátok, de elfogy a szesz. Már én is átéltem és tényleg roppant borzalmas tud lenni, az ember hatalmas depresszióba esik, és ez most halál komoly. Aztán elkezd kattogni az agya, hogy hol lehet a legközelebb alkoholt venni. Én amióta a belvárosban élek ez a probléma nem áll fenn, mert 3 perc sétára van tőlem egy éjjel-nappali dohánybolt, ami szombatról vasárnapra virradóan is működik, és még a pezsgő is jobb árban van, mint a nagy áruházaknál. De mi a helyzet ott, ahol se éjjel-nappali, csak kietlen pusztaság? Oda bizony kell egy buli automata!

A Nyugat-Flandriában beüzemelt automatát a giga söripari vállalat az AB InBev telepítette. Itt a belga Jupiler sörből tudunk beszerezni magunknak, viszont nem egy üveggel, hanem rögtön egy rekesszel! Micsoda megoldás, meg van mentve az emberiség! A Jupiler amúgy Belgium egyik leghíresebb és legnépszerűbb söre, ennek ellenére az InBev a Stella Artois-t exportálja a világ számos országába. A nevét Jupille városkáról kapta, az alkoholtartalma pedig kellemesen 5,2%.

belga sör 2
Persze a rekesz sörhöz nem akarják, hogy fiatalok is hozzájussanak, így ugyanúgy, mint a csehek sörcsapolójánál, itt is csak személyigazolvánnyal lehet igénybe venni az automatát. Ha a gépen elhelyezett szenzor elismeri, hogy elmúlt 18 éves, akkor már indulhat is a party! Bár itt annyi is elég, ha a pulyák 20 percre kölcsönveszik a fater igazolványát. 

A vállalat szóvivője szerint egyszerűen megértették a növekvő vásárlói igényt éjjel-nappal elérhető, behűtött sörökre, ehhez pedig az kínálhat megoldást, ha rekeszestül adják el az embereknek a terméküket.

Torony
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás