promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tibi atya hivatalosan is bocsánatot kért Maggie de Block miatt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
És miért is szólna? Őszintén, mi a francért érdekelné a belga egészségügyi minisztert, hogy mennyire kövérek a magyarok? A dolog Tibi atya facebook oldaláról pattant ki, akik megmutatták, a rengeteg poén mögött tényleg lapul emberség is, mert nagyon bántotta a csapatot, hogy tőlük robbant ki ez az egész.

A képet csaknem 47 ezren lájkolták és több, mint 12 ezren osztották meg, ami döbbenetes szám. Olykor mi is meglepődünk egyes kamuhírekből mennyit is lehet profitálni. Más oldalaknak is megérte fikázni a minisztert: LifeTiLt blogon, (2200+ like, 300+ megosztás) a ma.hu Facebook oldalán (2400+ like, 2800+ megosztás) és FankaDelinél nem sokkal Tibi atya után (12400+ like, 9000+ megosztás). És ezek csak a keddi számok a 444 szerint, bár ezeknek már úgyis tök mindegy. Persze a magyar nép nem is szereti, ha beszólnak neki, ezért de Block hivatalos facebook oldalát elkezdték megszállni a trollok: "Te beszélsz az egészségről rohadék kövér disznó?!?!" megszólalásokkal. Szerencsétlen nőt amúgy is basztatja a sajtó, hogy hogyan tud hiteles lenni ilyen külsővel, miközben túlsúlyát genetikai probléma okozza egy betegségből adódóan. Szakértelme megkérdőjelezhetetlen amúgy, hihetetlenül intelligens nőről beszélünk, aki tudásával jó néhány szakértőt seggberúghatna.

A 444 közben annak is utánajárt, hogy Maggie mivel kapcsolatban említette Magyarországot. Ez három alkalommal történt meg: Egyszer üdvözölte a magyarokat 2004-ben az Európai Uniós csatlakozásunkkor, egyszer annak örült, hogy egy hamisított gyógyszerek ellen együttműködésben veszünk részt, egyszer pedig kb. arról beszélt, hogy azért akarnak a menekültek bizonyos országokból, köztük Magyarországról tovább menni nyugat felé, mert ott több lehetőség, támogatás várja őket. A magyar gulyás hizlaló körülményeiről NEM esett szó, de kapásból rá tudnék mutatni 10 emberre a lakótömbömben, akit elküldenék futni.

tibi atya 1
 
Mi ennek a lényege? A lájk hatalom, a sok követő hatalom, amivel befolyásolható a nép. Ez sajnos így van. De akinek hatalma van, az tud bocsánatot is kérni. Tibi atya ezt megette, de Humbákfölde biztos azt is beismeri, amit én gondolok. Aki feleslegesen belerúgott Maggiebe, azoknak a többsége egy dagadt disznó a számítógép előtt. Persze, ha egy betegség miatt akkor én kérek elnézést. Na, fussatok!
 
„Tekintsük hivatalosan is elismertnek a tényt, hogy a belga egészségügyi miniszter sosem mondott rólunk ilyesmit! Mikor kitettem a poént, már napok óta többen tényként osztották meg, így hitelesnek tűnt. Nem hittem volna, hogy ilyesmit írok valaha, de köszönöm a 444-nek az alapos utánajárást és egyúttal mélységes undoromat fejezem ki az Index iránt, aki egyből engem tett felelőssé az álhírért.

Egyáltalán nem tőlem származik a hír, de mivel a képemmel nyomatták a cikket, biztosan többen klikkelnek majd.

Mindig aktuális eseményekre reflektálok a magam módján, és ez nem fog változni ezután sem. Mivel nem hírközlő médium vagyok, nem tudok egyesével utánajárni minden aktuális esemény forrásának, tekintve hogy esetenként (mint most is) alaposabb újságírói munkát igényel, mint a google. Ne feledjétek, a poszt kitételekor még csak a kamuhír keringett, a valóságra utána derült fény, hála a 444-nek, tehát a google-be beírva is csak pár oldal tényként kezelt cikkéig jutottam.

Ennek tükrében - bár kafkai maga a szituáció is - megkérem minden követőmet, hogy ne kezeljék az oldal poénjait hírekként, hacsak nem kocsmákról vagy bulikról van szó!

Ne hajtsák végre kérem az alábbi, oldalam által propagált tevékenységeket sem:

ne próbáljanak szeretteikből pálinkát főzni ha magas a cukruk, ne öljék meg felebarátaikat ha nyersen fogyasztanak gyümölcsöket (érjék be egy kiadós veszekedéssel), ne rendeljenek Kínából új májat Ebay-en, ne próbáljanak az oldal szövegeivel csajozni, ne hatoljanak be áruházakba azzal a céllal, hogy lekvárrakományokat tegyenek földdel egyenlővé és diákhitelből is csak akkor piáljanak, ha mellette olyan veszélyes sportokat űznek, ahol a sportolók átlag életkora nem éri el a 25-öt, amit inkább szintén ne!

Kedves Maggie!

Ezúton szeretném kifejezni bocsánatkérésemet a félreértésért, nekem nincs a súlyával bajom. Az egészség kérdése már más tészta! Ha erre jár, beugorhatna hozzám, hogy elbeszélgessünk róla egy üveg pálinka felett.”
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás