promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tapintatlanság bekéredzkedni pisilni valakihez?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A tegnap este után erősen foglalkoztatott minket ez a kérdés, mert az egyik női kolléga szerint tapintatlanság valakihez felkéredzkedni pisilni. Nos, nézzük a körülményeket. Beszélgetős, iszogatós estéről volt szó, amit egy nagy kajálással zártunk. A csapat ezután hazakísérte a közelben lakó hölgy barátunkat. Ez közös megegyezésen alapult, mert nem akartuk, hogy molesztálják, megegyék, vagy ilyesmi. Amikor oda értünk, én nem bírtam tovább és megkérdeztem, felmehetek-e a WC-re? Bumm, hatalmas bumm! Le lettem cseszve, hogy miért nem az utcán könnyítek magamon, mint más normális emberek. Ha egy fokkal több pia van bennem, ez valószínűleg megtörténik, de mégis a higiénikusabb és udvariasabb módszert választottam, de vajon miért? Hozzáteszem a barátunk azt mondta, nyugodtan felmehetek. Ellene, mellette.

Ellene:

– Hajnali 1 óra volt, ilyenkor már átléptük az álomhatárt, nem igen szép ennyire későn felmenni a másikhoz, főleg ha még nem jártunk nála.

– Csaj-pasi helyzet állt fenn, így a hölgy azt is gondolhatja, vissza akarunk élni a helyzettel és a pisilés csak egy álca. (Természetesen nem, tényleg csak pisilni kellett)

Mellette:

– Engem már akartak megbüntetni nyilvános vizelésért, kerek 5 ezer forintra. Mivel a belváros közepén voltunk elég könnyű belebotlani pár járőröző kékbe. Felhívtam egy nyomozó ismerősömet, aki azt mondta, totál rendőr függő, hogy megbüntetik-e az embert, vagy sem. Általában nem szokta érdekelni a járőröket, hacsak nem valami neves szobrot vizelsz le éppen, de akadhat olyan nap is, hogy már akkor is megbüntetnek, ha lebrunyálsz egy fát.

– Nem akarom, hogy a pisimet szagolgassák holnap a járókelők, így teljesen jófej vagyok, ha nem nyilvánosan intézem el a dolgom. Lehet akkor vagyok igazi úriember, ha inkább felkéredzkedem a vécére. Uraim, ez még a lánynak is imponáló lehet. Azt fogja mondani: – Hmm, végre egy férfi, aki nem pisil oda, ahová akar.

toilet 3
 
A kaki kérdés persze teljesen más tészta. A hasmenéses helyzet nagyon aljas tud lenni. Ekkor már gázosabb felmenni. Sokáig vagyunk ott, büdöset is csinálunk, de még mindig jobb, mint bebújni egy bokorba, vagy beengedni.
 
A másik égető kérdés, ami a közvéleményt is foglalkoztatja, az a zuhany alatt pisilés. A többségnek a leglogikusabb dolog, NEM elmenni a vécére zuhanyzás előtt. Jómagam nem ebbe a körbe tartozom, bevallanám, ha így lenne, de tényleg. Azonban csináltam egy gyors körkérdést, és nem meglepő, hogy az ismerőseim igen nagy százaléka a zuhany alatt üríti ki a tartályt. Volt valaki, aki azt mondta nem, de én tudom, hogy igen. A világ leglustább embere, és hazug is, tuti zuhany alatt pisilő.

Volt egy brit kampány anno, amelyben egyetemi kollégiumok lakóit próbálták rávenni, hogy engedjék el magukat bátran a tus alatt és ezzel a nemes cselekedettel védjék meg a Földet. A kampányban elhangzott, hogy a Kelet-Angliai Egyetem 15 ezer hallgatója egy év alatt 26-szor öblít tele egy olimpiai méretű úszómedencét azzal a feleslegesen elhasznált vízzel, amit megspórolhatnának, ha nem mennének el szemérmesen csurrantani zuhanyzás előtt. Víztakarékosság! Idézem az egyik ismerősömet: – Hülye vagy? Zuhany alatt pisilni az egyik legkirályabb dolog!
 
Jól van, mára eleget pisiltünk! Mégsem, mert Bornai Tibor versét még látnotok kell, csak hogy kultúra is legyen benne:

Bornai Tibor: Aki csak pisilni ment a cukrászdába

Erre járt, nem is jött,
csak úgy hozta a lába,
bűntudatát rosszul leplezve arcán,
aki csak pisilni jött a cukrászdába.

Krémesnek, feketekávénak, szörpnek
reá nem hat illatos varázsa,
hiszen ő ilyet evett már,
és csak pisilni jött a cukrászdába.

De azért ő mégis ember,
ezt ismételgeti magába,
s eltűnik szem elől egy percre,
aki csak pisilni jött a cukrászdába.

Kifelé már könnyebb,
a pincér fölényes arccal néz utána,
 - De hát kimenni csak szabad - gondolja ekkor -,
aki csak pisilni ment a cukrászdába.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás