promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyugger lázadás törhet ki: megszűnik a Kívánságkosár!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Hogy a fiataloknak honnan is kellene ismerniük a Kívánságkosarat? Onnan, hogy van nagymamájuk, vagy nagypapájuk. Minden hétköznap 12:30 és 14:30 között zenével, beszélgetéssel, programajánlatokkal, szívhez szóló üzenetekkel és telefonos jókívánságokkal színesítették az öregek mindennapjait. Ebben a körben a műsor már egy fogalomnak számított, mert az idősebb korosztály nem Facebookon köszöntötte fel egymást az üzenőfalon, hanem levelet küldtek a Kívánságkosár szerkesztőségének, a szerencsésebbek pedig telefonon is bekerülhettek, hogy születésnapjukon vagy névnapjukon felköszöntsék a másikat. Volt olyan nénike, aki több hónapig próbálkozott. :( Persze sok nagyinak így is volt Facebookja, mert nem kevés üzenet került be onnan is a szerkesztőségbe, de ha azt beolvasták a műsorban, az a világ legmenőbb dolgával ért fel. 

„Ezúton tájékoztatjuk, hogy a közmédia műsorstruktúrája januárban megújul. Ebből adódóan szűnik meg a Kívánságkosár című műsor, az utolsó adás év végén lesz látható." Tehát a legerősebb, karácsonyi időszakot még megtolja a műsor, de jövőre már elbúcsúzik a nézőktől. Arról nem szólt semmilyen kijelentés, hogy helyette érkezik-e egy új, modernebb felfogású műsor, de ez nagyon is elképzelhető.

kívánságkosar2
Tehát kedves unokák, nincs más hátra, meg kell tanítsátok a nagyszülőket YouTube-ozni! Ha az én anyukám, aki többnyire tőlem kérdezi meg a jelszavát, megtanulta, akkor senkinek sem lehetetlen. Így a kedvenc nótákról és operett részletekről sem kell lemondaniuk. Ezzel azt is megúsznánk, hogy esetlegesen a legsötétebb telefonos elfoglaltságra, a telejósdára költsék a nyugdíjat. De még várjuk meg az MTVA terveit, mert kizártnak tarjuk, hogy ne kedveskedjenek valamilyen idősebbeknek szánt zenés műsorral.

Ha azt hisszük, a Kívánságkosár nekünk nem adott semmit, hát akkor nagyon tévedünk! Emlékezzünk csak a technikusra, aki élő adásban nem kisétált, hanem kikúszott a képből. :DDDDD Ég veled kivi kosi!

Torony
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás