promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pumpálj keményen Andreával!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Andrea azt állítja magáról, hogy polihisztor, és lényegében nem is áll nagyon távol a valóságtól, mert tényleg mindenhez ért. Remélhetőleg egyszer olyan neves polihisztorok társaságában emlegethetjük majd, mint Arisztotelész, Leonardo da Vinci, vagy Herman Ottó. Specializálódása az emberi lélek rejtelmei, összefüggései, és azok a fránya miértek. Andrea maga is önbizalomhiánnyal indult az életnek, de ezt le tudta küzdeni, ezért lehet az ma, aki. Állítása szerint csúcsra fejlesztette hibakeresési képességét, és így gyorsan rá is lel a problémákra. Szeret kreatív lenni, és új módszereket felfedezni, de amit igazán imád, az a pumpálás!

Vágysz arra, hogy azt csináld amit szeretsz, azzal akit szeretsz? Önmagad akarsz lenni, és letojni mit gondolnak rólad mások? Akkor ezt a tréninget neked találték ki! A videó felétől miután megjelent Garfield (most komolyan benne van a videóban, WTF?) elkezdődik a pumpálás, vagyis az „önbizalom puuumpa!”.


Andrea természetesen nem csak engem győzött meg, hanem sok más embert is hihetetlen képességeiről:

„Andrea világszínvonalú gyógyító és fantasztikus coach. Az első alkalom után 20 kilóval könnyebbnek éreztem magam. Nagyon sok problémám csak úgy eltűnt. Nagyon hálás vagyok a gyógyító és látnoki képességeiért. Még nem találkoztam hozzá hasonló gyógyítóval. Nagyszerű, tökéletes és csodálatos személyiség.”

Silke Handke (coach, tulajdonos Wiesbaden schwarze-verpackungen.de)

Azt hittem ennek az egésznek vége lesz azzal, hogy részt akarok venni az önbizalom pumpa tréningen, de nem… Andrea olyan csodás dolgot adott nekem és mindenkinek, amitől minden reggelem szebbé, fényesebbé, és csodálatosabbá vált. Ez pedig a reggeli ébresztője. Fantasztikus volt erre ébredni, mintha láthatatlan hullámok cirógattak volna, és az egész olyan volt, mintha lebegnék. Álomból ébredsz egy álomba. Természetesen nem akarom senkitől se elvenni a pillanatot, így a lenti videóban megosztom veletek. Aki hasonló csodákra vágyik, az kövesse Andreát a YouTube csatornáján.

Toronicza „keményen pumpálok” Péter
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás