promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Charlie Sheen HIV-pozitív
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Eddig csak pletykaként terjedt a hír, de National ENQUIRER elégé hivatalosan kezelte, mivel 18 hónapnyi nyomozás állt mögötte. A színész tucatnyi ismerősének beszélt betegségéről - közülük azonban többen is továbbadták az információt a bulvárlapnak. Már a Daily Mail is tényként kezelte a dolgot, akik megírták, hogy Sheen közel 10 millió dollárt költött arra, hogy ne kerüljön a médiába az állapota, miközben Hollywoodban szinte nyílt titokként kezelték az egészet. Ez az 5 millió dollár főleg azoknak ment, akik megzsarolták Sheent, hogy megszellőztetik a betegsége hírét a médiának. Egy prostituált pl. a gyógyszereit fényképezte le, és ezzel tudta sarokba szorítani.

Sokan gondoltak arra az elején, köztük én is, hogy a népszerű színész csak egy újabb médiafelhajtást akar maga körül. Ezért is vártam a reggeli bejelentést, ami a mi időzónánk szerint délután történt meg. Charlie Sheen végül nem húzta tovább, elmondta a riporternek, hogy már négy éve diagnosztizálták a fertőzést a szervezetében. Először azt hitte agytumora van, a folyamatos izzadás és fejfájások miatt. A műsorban még Sheen orvosa is feltűnt, aki elmondta, a színész hiába fertőzött, remek egészségügyi állapotnak örvend, és 2011 óta egyetlen olyan alkalom sem volt, hogy elfelejtette volna beszedni a gyógyszereit. Azon természetesen jót röhögtem, hogy Charlie leállt a kábítószerrel, amióta megtudta, hogy beteg, azóta csak iszik. :D Az orvos arra is kitért, hogy rendes védekezéssel egészen minimális az esélye annak, hogy Sheen átadja a HIV-et valamelyik alkalmi partnerének. Szóval hölgyeim, továbbra is lehet cuccolni a vén rókával.

Charlie Sheen MAIN
A sztárnak amúgy fogalma sincs mikor kapta el a betegséget, de elvileg minden alkalommal használt óvszert, ha prostituáltnál volt, és nem lőtte magát használt tűvel sem. Ez elég pozitív, de ezt ne vegyük tréfának. Sheen-nek a betegsége után is volt szexuális kapcsolata, de előtte ő és a partnerei is beszéltek orvosával, kizárt dolog, hogy bárkinek átadta a vírust.

Ez az állapot sajnos nem lehet meglepő Sheen féktelen, drogozó, piálós, szexelős életmódja miatt. Amit a Két pasi meg egy kicsiben láttunk az csak aranyos esti mese ehhez képest. Azért sok szerencsét Charlie!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás