promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Király Viktor tarolt a Voice élő adásában
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Amikor meghallottam mit művelt a színpadon a mi Viktorunk (jaj de furcsa újságíróként leírni ezt a mondatot pozitív értelemben) akkor teljesen leesett az állam a videó láttán. Könnyedén énekelt és nem volt rajta az a para, hogy most egész Amerika előtt ezt élőben kell teljesítenie. Lisa Stansfeldtől az All Around the World című szám pedig nagyon jó választás volt.
 
Király Viktor elképesztő előadása után a zsűri – legalábbis egy része – a mai estét Gwen Stefaninak ítélte gondolatban. Blake Shelton egyenesen közölte, hogy Gwen olyan csapatot válogatott össze, akikkel simán lefőzi Adam Levine énekeseit. „Eszméletlen vagy, simán lealáztátok Adamet ma a csapatoddal!” – mondta Blake, mire a Maroon 5 énekese, már másodszor az este folyamán teljesen kiakadt.

„Hello Viktor, igen, hiányzol, de borzasztóan örülök, hogy itt vagy, és jó helyed van. Úgy érzem, hogy most érkeztél meg a show-ba. Fantasztikus voltál” – mondta Király Viktor korábbi mentora, Adam Levine.

„A fellépés előtt olyan sok inger ért és olyan sok dolgunk volt, hogy nem értem rá túlzottan izgulni szerencsére. Elmondhatatlanul örülök, hogy a zsűri szerint jól sikerült a produkcióm, ráadásul a közönségtől is most a Twitteren és a Facebookon is rengeteg pozitív visszajelzést kapok, ennek ellenére nagyon nagy szükség van mindenki szavazatára. Hatalmas öröm volt azt is látni, hogy máris bent vagyok az iTunes TOP200-ban, de egészen holnap reggelig tartanom kellene, vagy még feljebb kellene jussak a ranglétrán, mert csak úgy van esély arra, hogy folytathassam. Izgi nagyon, és egyszerűen imádom” – mondta Király Viktor az NLCafénak rögtön a show után.

Az azonban kissé beárnyékolja Király Viktor szereplését, hogy kiderült, hiába kampányolt a Facebookon azért, hogy magyar rajongói is szavazzanak rá, voksokat csak az Egyesült Államok területéről kaphat. Erre a Comment blog hívta fel a figyelmet, a cikk megjelenése után nem sokkal le is vették Király Viktor Facebook-oldaláról a magyaroknak szóló bejegyzést.
Az holnap fog eldőlni, hogy Viktor folytathatja-e a versenyt.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás