promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Better Call Saul – Kedvcsináló a második évadhoz
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Bob Odenkirk erre a szerepre született, ez nem is lehet kérdés. Vince Gilligan nagyon csábított minket az előzménysorozat felé, ahol kiderül, Jimmy McGillből hogyan is vállik Saul Goodman, a Walter White csapat személyes jogi koponyája és pénzmosója.
 
Azaz igazság, hogy akartunk kicsit foglalkozni az első évaddal, és jobban belemerülni a történésekbe, ahogy arra a kérdésre is keresnénk a választ, vajon a Better Call Saul egyedül is megállná-e a helyét a sorozat világban, ha nem lenne a Breaking Bad. Egy biztos, az első évad tényleg csak mézesmadzag volt, egy masszív felvezetés a keményebb történések előtt. Én ezt sosem szoktam bánni, mert az ilyesmi a semleges nézőket csak kilöki, az igaziakat meg behúzza. Volt olyan Breaking Bad rajongó ismerősöm, aki az első rész után azt mondta, hogy ez unalmas, halálosan unalmas, ő nem nézi tovább. Mondom egy f*szt unalmas!

Nos, a mostani trailer tényleg csak kedvcsináló a sorozathoz, semmilyen poént nem lő le. Pedig kicsit többet vártunk volna tőle, de nyugalom, hamarosan érkezik a nagy trailer is, amiből már jeleneteket is kapunk az új évadból. Ha megérkezett, mi is bővebben foglalkozunk majd az első évad történéseivel. Először derüljön ki, mire készülnek a másodikban. Sejtésünk már van, Mr. Saul Goodman!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás