promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Coldplay funky?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sok rajongó szerint a Coldplay utolsó értelmes albuma a Viva la Vida volt. Ezzel félig meddig egyetértettünk. Igazat megvallva Chris Martinék legutóbbi albuma a Ghost Stories eléggé összecsapott munka lett. A kilenc számos lemezen, aminél az utolsó track ketté van bontva nem igen dobtunk nagy hátasokat. Talán van benne igazság, hogy a csapatnak lehet pihennie kellene egy kicsit.
 

A Head Full Of Dreams a Coldplay hetedik nagylemeze lesz, és körülbelül a Mikulás fogja hozni, mivel december 4-én lát majd napvilágot. Az albumra 11 számot gondoltak a srácok, plusz a japánok kapnak egy bónusz tracket, a Miracles-t, de ezt már ismerjük, mivel régen bemutatta a banda. Amikor a Global Citizen Festivalon előadták az Amazing Day című számot az albumról, azt hittük ez lesz a tényleges beharangozó dal. Ezt meghallgathatjátok itt. Végül a Coldplay egy félelmetes meglepetéssel ugrott elő a bokorból, ez pedig nem más, mint az Adventure Of A Lifetime nevezetű dal.

coldplay
Sokan egyből le popszarozták, és valóban, egyáltalán nem illik a háttérmuzsika a Coldplay univerzumba, Martin vokálja azonban annál inkább. Nem tudok mást mondani rá, ez a track vérbeli funky elemeket tartalmaz, amire az ember akármilyen hangulata is van, azonnal táncra akar perdülni. A Coldplay máskor is vitt bele elektronikus elemeket a számaiba, ám igaz, most ez nagyon eluralkodott.

Annyira nem ijednék meg, ugyanis a Head Full Of Dreams egészen biztosan nem ezt a vonalat fogja követni. Ez egy meglepi szám, amire lehet takarítás közben rázni, vagy sétálni rá egyet ebben a szmogos időben napot képzelve az égre. Jobban félünk attól, hogy Martinék ellövik a puskaport 3-4 számnál, aztán a többi tracknél egy középszerű dünnyögést fogunk kapni. Ne legyen így, várjuk az albumot és Mikulásra hozzuk nektek a kritikát rá. Addig is, íme az Adventure Of A Lifetime.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás