Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy haldokló rajongó már láthatta az új Star Wars filmet

Egy haldokló rajongó már láthatta az új Star Wars filmet

Zene, Film & Kultúra

Egy haldokló rajongó már láthatta az új Star Wars filmet

Zene, Film & Kultúra

Promotions 10:58
Apró csodák mindig vannak az életben, és meg is kell becsülnünk őket. Hihetetlen, hogy egyes emberek mennyire többre tartanak dolgokat saját egészségüknél, de most ne erről a filozófiai kérdésről papoljunk. Daniel Fleetwood rákban szenved, júliusban az orvosai csupán két hónapot jósoltak neki, ekkor rögtön nem az ütött szöget a fejébe, hogy úristen, meg fogok halni, hanem, hogy nem láthatja kedvenc filmszériájának az új részét. Daniel ráadásul a rák egyik agresszív formája az orsósejtes szarkóma támadta meg.
 
A KPRC nevű houstoni hírcsatorna riportjából kiderül, hogy Fleetwood otthon, hospice ellátásban van feleségével, Ashley-vel, aki a Twitteren kérte az emberek segítségét, hogy Daniel álma valóra válhasson, és a hivatalos megjelenés előtt megnézhesse a filmet.

A poszt először a Twitteren, majd a Facebookon is elkezdett terjedni, végül a Reddit közösségén keresztül vált igazi szenzációvá. Később a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill és a Finn karakterét játszó John Boyega is megosztotta a felhívást a Twitteren.

daniel and girlfriend
Ashley beszámolója szerint a filmet rendező J.J. Abrams személyesen hívta fel a párt, hogy elsőként közölhesse a fantasztikus hírt. Daniel otthonába három Disney-alkalmazott vitte el a vágatlan verziót. Para nincs, a történet happy endel zárult, és Daniel megnézhette a filmet. Fleetwood azt nyilatkozta egyszer, hogy ha láthatná a filmet, akkor talán meghalna a boldogságtól. Ez hála égnek még nem következett be. Reméljük a többi rész eljut a mennyországba is.