promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy haldokló rajongó már láthatta az új Star Wars filmet
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Apró csodák mindig vannak az életben, és meg is kell becsülnünk őket. Hihetetlen, hogy egyes emberek mennyire többre tartanak dolgokat saját egészségüknél, de most ne erről a filozófiai kérdésről papoljunk. Daniel Fleetwood rákban szenved, júliusban az orvosai csupán két hónapot jósoltak neki, ekkor rögtön nem az ütött szöget a fejébe, hogy úristen, meg fogok halni, hanem, hogy nem láthatja kedvenc filmszériájának az új részét. Daniel ráadásul a rák egyik agresszív formája az orsósejtes szarkóma támadta meg.
 
A KPRC nevű houstoni hírcsatorna riportjából kiderül, hogy Fleetwood otthon, hospice ellátásban van feleségével, Ashley-vel, aki a Twitteren kérte az emberek segítségét, hogy Daniel álma valóra válhasson, és a hivatalos megjelenés előtt megnézhesse a filmet.

A poszt először a Twitteren, majd a Facebookon is elkezdett terjedni, végül a Reddit közösségén keresztül vált igazi szenzációvá. Később a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill és a Finn karakterét játszó John Boyega is megosztotta a felhívást a Twitteren.

daniel and girlfriend
Ashley beszámolója szerint a filmet rendező J.J. Abrams személyesen hívta fel a párt, hogy elsőként közölhesse a fantasztikus hírt. Daniel otthonába három Disney-alkalmazott vitte el a vágatlan verziót. Para nincs, a történet happy endel zárult, és Daniel megnézhette a filmet. Fleetwood azt nyilatkozta egyszer, hogy ha láthatná a filmet, akkor talán meghalna a boldogságtól. Ez hála égnek még nem következett be. Reméljük a többi rész eljut a mennyországba is.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás