promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra összerakhatjuk a Sziget fellépőit
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
„Minden évben azon dolgozunk, hogy a legjobb line up-ot hozzuk össze a fesztiváljainkra, azonban ehhez óriási segítséget jelent a közönség, hiszen a javaslataik alapján tudjuk, kik azok a nemzetközi zenekarok, énekesek és DJ-ék, akiket a legszívesebben látnának a színpadjainkon.” – mondták el a szervezők. „Természetesen nem tudunk minden kívánságot teljesíteni, azonban mi igyekszünk mindenkit megkeresni, akinek csak felmerül a neve a javaslatok között.” Érdemes tehát szavazni, hiszen talán a Te javaslatodnak köszönhetően élvezheted jövőre kedvenced fellépését valamelyik szigetes fesztiválon.

Mi például már nagyon látnánk egy Red Hot Chili Peppers-t a nulladik napon, ami lehet még egy Robbie Williams rekordot is simán lenyomna. Persze nem csak a Szigetről beszélünk, hanem a hozzá fűződő fesztiválokról is. Így a Balaton Soundra is végre lehetne minden szférából DJ-ket hívni. Persze ehhez egy kis összefogás is kell. De nem befolyásolunk senkit, mindenki döntse el fejben kit látna szívesen hazánkban, aztán ne lepődjön meg ha fél év múlva már a plakáton szerepel majd a neve.

sziget2
Kedvenceinkre a honlapokon található kívánsággépek segítségével tudunk szavazni. Szükségünk van egy Facebook profilra, de az a többségnek van. A gépet csak egyszer tudod kitölteni, így jól gondold át, mely kedvenceidet választod ki. A sorrend természetesen számít, az előadókat drag&drop -pal tudod elrendezni tetszésed szerint. Első helyre kerüljön a számodra legkedvesebb! Az oldal a Facebookon található előadókból enged választani. Előfordulhat, hogy az előadó akit ajánlani szeretnétek 3000 lájkkal kevesebbel rendelkezik a fészen. Ezt a program elvileg nem tudja kezelni, de természetesen ha százezrek akarják látni a színpadon, persze hogy felléphet. Követeljétek a hello@sziget.hu címen!
 
Íme a kívánsággépek:

VOLT: http://azenzenem.volt.hu/hun
Balaton Sound: http://mymusic.balatonsound.com/hun
Sziget: http://mymusic.szigetfestival.com/hu
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás