promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adele – Hello
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A 444 egyszer csinált egy közönségszavazást. Összeszedtek húsz, azaz HÚSZ magyar előadót, akinek van olyan száma, hogy Hello. Zenekritikusként teljesen ledöbbentem, hogy van 20 magyar hello. De miután ránéztem az előadókra, rájöttem, hogy 14-et ebből ismerek, csak sosem raktam össze a fejemben, hogy ez mind hello. A szavazáson amúgy azt keresték kié az igazi Hello, és nagy meglepetésre a ByTheWay nyert jóval Ákos előtt. A sok-sok előadót ide kattintva érheti el. Szavazni amúgy még mindig lehet.

Szóval Adele csatlakozott a Hellósokhoz, és vígan énekel. Harmadik stúdió albuma november 20-án jelenik majd meg „25” címmel. Ennek az előfutára lett a Hello, amit egy nap alatt 28 millióan néztek meg. Az eladások is szárnyaltak, az első három napban csak az Egyesült Királyságban 165 ezren vásárolták meg, ebből 156 ezer volt a letöltés, az Egyesült Államokban pedig 450 ezren töltötték le az első két napban.

De Adele-hoz képest milyen is a Hello? Tudjuk, az eladások sosem hazudnak, de mégis kicsit üres lett, és nem nyújt semmi újat, sem izgalmasat. A refrént ha nem Adele énekelné, hanem egy kevésbé fantasztikus hanggal megáldott énekesnő, akkor elveszne a semmiben az egész. Greg Kurstin a szám producere nem igen tette oda magát, ám igen, majd akkor dumáljunk, ha a mi általunk írt zene hoz pár nap alatt ilyen nézettséget. Kurstin amúgy a Hellon kívül két számban lesz benne az albumon, ez a Water Under The Bridge és a Million Years Ago. Most jöjjön a Hello, amit lehet szeretni, meg nem szeretni, de mindenképpen megéri legalább egyszer letesztelni, csak Adele-ról beszélünk.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás