promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szavazz a Szigetre!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Majd’ negyven fesztivál került be idén az európai fesztiválokat mérlegelő Festival Awards „nagyfesztivál” kategóriába. A legjobbak közt idén is ott az eddig már kétszer is a legeslegjobbnak választott Sziget. A közepes méretű fesztiválok versenyében a szigetes színeket képviseli a VOLT és a SOUND, a kisméretű fesztiválok közt pedig ott a B.My.Lake. A Sziget egy másik kategóriában is nominált. A legjobb zenei felhozatal, azaz a Best European Line-Up kategóriában mindössze kilenc fesztivál verseng idén. A Sziget mellett – többek közt – a dán Roskilde, a belga Rock Werchter és a spanyol Primavera fesztivál is részt vesz ebben a megmérettetésben.

Meglátásom szerint az utóbbi díjra is esélyes a mostani Sziget, mert bár hatalmas nevek lépnek fel a külföldi fesztiválokon, de a mostani Sziget az egyik legjobb Line-Upot rakta össze, és nem volt olyan minőségi zeneszerető emberke, aki ne talált volna ínyére valót a fellépők között.

Szavazataitokat ide kattintva tudjátok leadni. A végeredmény január 14-én, a hollandiai Groningenben zajló FestAwards gálán válik ismertté, mint mindig.

festival 12
2011-óta minden évben nyert szigetes fesztivál a megmérettetésen. A Sziget eddig két alkalommal hozta el a pálmát a legnagyobb fesztiválok közt (2011-ben és 2014-ben), a 2012-es MasterCard Balaton Sound a közepes méretű kategóriában nyert és a 2013-ban debütált B.My.Lake rögvest a legjobb új fesztivál kategóriában bizonyult győztesnek. Reméljük idén is kap elismerést valamelyik magyarországi fesztivál, de ha nincs díj, mi akkor is büszkék leszünk.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás