promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ákos – Újra dupla Aréna
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ákos idén már tizenhét nagyszabású koncertet adott, az ősszel véget ért Igazán című turné műsorát mintegy 170 ezren látták. Az énekes, dalszerző tavaly is dupla, teltházas koncertet adott a Sportarénában. Még egyszer címmel szeptemberben jelent meg Ákos 18. szólóalbuma, amely három évvel követte a legutóbbi teljes stúdióanyagot, a 2084-et. A szintirockos új lemezen Ákost (szövegek, zenék, ének, gitár, szintetizátorok, ütőhangszerek), Hauber Zsolt és Lepés Gábor (zenék, szintetizátorok), valamint Bánfalvi Sándor (dob) egészítette ki. Az albumról mi is írtunk kritikát, amit ide kattintva érhettek el.

Ákos tavaly májusban jelentette be, hogy ismét együtt dolgozik Hauber Zsolttal, akivel 1988-tól 1995-ig a rendkívül sikeres szintipop zenekarban, a Bonanza Banzaiban (a harmadik tag Menczel Gábor volt) zenélt és készített kilenc albumot. Az együttműködés első közzétett dala az Újrakezdhetnénk volt. Az új anyagon a címadó Még egyszerhez készült videó az első olyan 360 fokos magyar klip, amely mobileszközökön és speciális, virtuálisvalóság-szemüvegeken is megtekinthető.

Ákos tavalyi dupla Aréna-koncertjének anyaga november 17-én egy DVD-t és két CD-t tartalmazó kiadványon jelenik meg. A DVD-n a dupla teltházas műsor teljes anyaga, valamint egy rejtett videó szerepel. A DVD mellékleteként a komplett hanganyag meghallgatható 2 CD-n. A kiadvány exkluzív digipack csomagolásban jelenik meg, nívós képanyaggal.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás