promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ma érkezik meg Marty és Doki
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
2-3 évente szoktam elővenni a trilógiát, amikor nagyon megjön hozzá a kedvem. Ez most három héttel ezelőtt volt, és teljesen kiment a fejemből, hogy ennyire közeleg 2015. október 21-e, ezért fel is kaptam a fejem, hogy úristen, ez nemsokára itt van! A megérkezés halál pontos idejét is tudjuk, ami délután 16 óra 29 perc. Persze Magyarországon ne pásztázzuk az eget, mert Martyék a képzeletbeli városba, Hill Valleybe érkeznek meg, amiről annyit tudunk csak, hogy a kedvenc államomban, Kaliforniában található. Az időeltolódás miatt a helyiek hozzánk képest későbbre várják a Delorean felbukkanását, amit egy nagyon tréfás weblappal koronáztak meg. Ezt ide kattintva érhetitek el, és követhetitek a visszaszámlálást. :D

 
Marty és Doki, ha tényleg most érkezne meg, sok mindent másként látna mint a filmben. Például reggel még mindig saját magamnak kell befűznöm a cipőmet, ami nagyon unalmas, és álomkeltő alfaritmus generátorom sincsen, hogy aludhassak egyet közben. Dokit idézve: „Bár a posta volna olyan megbízható, mint a meteorológia.” Hát igen, ez a mondat mai napig él. Időképen már okostelefonon keresztül rákukucskálhatunk a radarra, amivel ha nem is percre pontosan, de körülbelülre megmondhatjuk, mikor megy el felőlünk az eső.

Mondhatnám a légdeszkát, a magától megszáradó kabátot, a repülő autókat, a Cápa 19-et, ami nekem a legnagyobb hiányérzetet adja a mostani 2015-ből. De mégsem ezek azok a dolgok, amik nekem őrülten hiányoznak, és megragadva az alkalmat, most bocsánatot szeretnék kérni az ügyvéd barátaimtól, mivel sok van. Az igazságszolgáltatás! Két óra alatt elítélnek valakit, ha bűnös, mivel nincsenek ügyvédek. Hát ezen a ponton inkább csak visszafejlődtünk. A tájképcsatorna 0-24-től amúgy bejött, és le is teszteltük tegnap. Van ugyanis olyan applikáció az okostévéhez, ami nyugalmas mozgóképeket sugároz. Martyék meglepődnének, hogy milyen pöpec is a tenger full HD-ban.

Na jó, talán egy dolog még hiányzik az akkori jövőből, és az a Black and Decker hydrator, ami 5 másodperc alatt elkészíti a pizzát. Bár biztosan tele van mindenféle tartósítószerrel, és az íze sem olyan, mint az igazinak. „Jaj anya, te aztán igazán tudsz pizzát hidratálni.” Inkább gyúrjuk be, pakoljuk meg és süssük ki! A tiszteletükre most ebédre fogok rendelni egy pizzát, és megmondom a diszpécsernek, hogy négyes hidrát szintre kérem, kíváncsi vagyok érteni fogja-e a poént.

vissza a jovobe 03
Update: A csajnak fogalma sem volt arról, hogy miről beszélek.

– Négyes mit kér?
– Ez egy poén a Vissza a jövőből.
– De most akkor kért plusz feltétet?
Ennél a pontnál már nem akartam tovább kínozni.

Zárásként jelentjük, aki nagyon szeretné ma megnézni a Vissza a jövőbe első két részét, az a Labor Caféban megteheti. A filmvetítés 16:00 órakor kezdődik, sok szeretettel várnak minden érdeklődőt! A belépés természetesen díjtalan. Akinek nagyon hiányozna a harmadik,talán ki lehet sírni, hogy megnézzétek azt is.

Végezetül pedig ajánljuk a Toyota eszméletlenül jó Vissza a jövőbe kampányát.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás