promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kié a csiga kettes? Mi történik most?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Andy Vajnáról és a TV2-ről itt írtunk bővebben. A csatorna amúgy továbbra is veszteséges volt, ezt a nézettségi adatok is mutatják, amikkel szintén foglalkozunk az előbbi vicces cikkben. A jelenlegi állás szerint Andy Vajna cége, a Magyar Broadcasting Kft. a hitelekkel és filmszerződésekkel együtt 20 milliárd közeli összeget fizetett a csatornáért. Azóta sok minden történt. De mégis mi?

Egy

Andy Vajna bejelenteti, hogy Dirk Gerkens, az RTL Klub korábbi vezetője lesz a TV2-csoport igazgatója. Gerkens kijelentette, nem lesz kormányközeli a TV2, és két éven belül a legnézettebb adóvá akarják tenni.

Kettő

Simicska Lajoshoz közle álló Fonyó Károly vezette Megapolis Media Zrt. közölte: nem érvényes az a szerződés, amivel Andy Vajna cége, a Magyar Broadcasting Co. Kft. megvette a TV2 Media Group Holdings Kft.-től a TV2-t, mivel ők már előbb megvették, a TV2 az Ő tulajdonuk.

Jó kis közlemény:

„A Megapolis Media Zrt. 2015. október 13. napján megvásárolta TV2 Media Group Holdings Kft. 100%-os üzletrészét, ezzel közvetett módon a TV2 országos médiaszolgáltató tulajdonosává vált. A Megapolis Media Zrt. a mai napon Yvonne Perla Dederick és Simon Zsolt János ügyvezetőket a TV2 Media Group Holdings Kft. ügyvezetői tisztségéből azonnali hatállyal visszahívta, figyelemmel arra, hogy a TV2 csatornára vonatkozó adásvételi szerződést a tulajdonos hozzájárulása nélkül kötötték meg.”

Három

A TV2 közben SZINTÉN közleményt adott ki, amiben azt írják le, hogy Andy Vajna a csatorna királya, és pont!

„A Magyar Broadcasting Co. Kft. a mai napon adásvételi szerződést írt alá a TV2 Média Csoport Kft. 100%-os üzletrésze és a CEE Broadcasting Limited alaptőkéjének 100%-át megtestesítő részvényei megszerzéséről. Az adásvételi szerződést az eladó TV2 Media Group Holdings Kft. és a CEE Broadcasting Holding Kft. nevében törvényes képviselői írták alá. A Magyar Broadcasting Co. Kft. így a TV2 Média Csoport Kft. és a CEE Broadcasting Limited üzletrészének tulajdonjogát per-, teher- és igénymentesen, érvényes szerződés alapján szerzi meg.”

Fonyó Károly közben továbbra is nyomja, hogy Yvonne Dederick és Simon Zsolt napokkal korábban tudomásul vették, hogy övé a csatorna. 

bunny

Négy - ???

– Yvonne Dederick és Simon Zsolt kitől vett el előleget?
– Orbán tényleg kérte Vajnát, hogy üsse nyélbe az üzletet, hogy új kormánypárti tévé születhessen?
– Ha ez így van, Vajna miért Dirk Gerkenst kérte fel a TV2 vezetésére, aki a kormány nagy ellenségének számít a médiában.
– Ha per lesz a két vevő között arról, hogy kié lesz a TV2, akkor ki irányítja a jogerős ítéletig a céget?
– Mivan, ha addig nem lesz adás, és nem tudjuk meg, ki nyeri a Sztárban sztárt?

Ami biztos, egy politikai vita marcangolja most a csatornát. Vajnáéknak rengeteg elképzelésük van a jövőre nézve, már ha az övék a tévé. Ha nem, akkor az egyenlő a vicc kategóriával. Mennek a pletyók, hogy Simicska körei valamiféle elővételi joggal bírtak a csatornára, de hogy ebből mi igaz? A cicaharcot a nagyokra hagyjuk, és nem foglalkozunk vele tovább, ha nagy bejelentés van, beszámolunk róla.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás