promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cinema City FilmÜnnep 2015
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
FilmÜnnep ideje alatt a mozirajongók a csak az esemény kedvéért újból műsorra tűzött és legújabb filmeket a 2D vetítéssel 730, a 3D-s alkotásokat 930 forintért, plusz a szemüveg áráért nézhetik meg. Persze, mint tudjuk, ha már van, nem kell költeni rá, csak ne hagyjuk otthon. Minden vidéki és fővárosi Cinema Cityben megrendezett sorozaton premier előtt láthatja a közönség a Sicario - A bérgyilkos, a Machbeth, Anyám és más futóbolondok a családból, valamint a Szerdai gyerek és a Kókusz Kokó, a kis sárkány című filmeket. Emellett további három alkotás - Bíborhegy, Mélyütés, Fák jú tanár úr! 2. - premierét is a Filmünnep hetére időzítenek. 

A téli szezonban műsorra kerülő két magyar filmmel kapcsolatban - Anyám és más futóbolondok a családból, Szerdai gyerek - közönségtalálkozót is szervez a mozihálózat, amelyen az alkotók és főszereplők vendégszereplésével neves filmesztéták fogják vezetni a beszélgetést.

cinema city 2015
A korábban debütált alkotások közül a vidéki különvetítéseken többek között Nyíregyházán is műsorra tűzik a Roger Waters: A fal, vagy Kaposváron a Dübörög a szív című filmeket. Zalaegerszegen látható lesz a (Sz)ex az oka mindennek című produkció, míg Veszprémben a Bazi nagy francia lagzikra, Szolnokon a Sinister második részére, Szombathelyen pedig Az ajándékra ülhetnek be a mozirajongók kedvezményesen.

Az idei évben először a Cinema City internetes oldalán követhető Filmünnep TV élőben közvetíti a mintegy negyven közéleti szereplővel, televíziós műsorvezetővel, színésszel és énekessel készült vetítés előtti beszélgetéseket.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás