promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Prometheus 2 és Ripley?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ridley Scott erősen be van fosva attól, hogy az ő Prometheus kettője nem lesz olyan jó, mint a Neill Blomkamp féle legújabb Alien rész. Erről itt írtunk bővebben. Ezért az új felfedező csapat mellé be akarja, hozni Ellen Ripley-t is. Hogy? Meg minek? Ennyire nem lehet pánikban! Ugyebár mindezt csak úgy tehetné meg, ha Ripley-t még kislányként ábrázolja. A Weaver által alakított tökös Alien vadász, az ottani kronológia szerint, egy évvel a Prometheus eseményei előtt születik meg. Kereken 30 év múlva találkozik a Weyland-Yutani Corporation hajóján az idegennel. Scott fenekéből nem lehet kivenni a duracell nyuszit és mindent meg akar lépni, hogy a forgatókönyv valamilyen szinten egyedibb legyen bárminél. Továbbra is él a mondás, a kevesebb néha több.
 
A Cinematrix szedte össze a Deadline Hollywood információi alapján, Scott miket is árult még el a filmről.

– Jelenleg előkészíti a projektet, de jövő januárban már el is kezdené a forgatást Ausztráliában vagy Kanadában, esetleg mindkét helyszínen.

– A film továbbra is azzal a kérdéssel foglalkozna, kik az emberiség teremtői? Vajon a filmbéli hórihorgas, fehér óriások, az Engineerek valamiféle istenek, akiknek tervei vannak velünk?

– Ugyebár a pánik miatt Scott teljesen félre dobta a Szárnyas fejvadász második részét is.

– Természetesen visszatér a filmben Michael Fassbender karaktere, az android David is, hiszen a nagydarab űrlény csak a fejét tépte le a civilizációk nagy találkozásakor, de nem ölte meg őt.

ripley alien
Röviden ennyi. Kinyilatkozom magam én is. Pánikszerűen nem lehet filmet készíteni, és ez már nagyon-nagyon afelé veszi az irányt. Persze az Alien: Paradise Lost anyagából képtelenség lenne borzalmas filmet csinálni, de sablonos unalmasat mindenféle csillogó dologgal még lehet.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás